Το Lacma Art+Film Gala 2023 εκτός από το λαμπερό red carpet μας σύστησε και τη νέα συλλογή της Gucci

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Lacma Art+Film Gala 2023 εκτός από το λαμπερό red carpet μας σύστησε και τη νέα συλλογή της Gucci

(Photo by Phillip Faraone/Getty Images for LACMA)

Η Jennifer Lopez και η Kim Kardashian κέρδισαν το κόκκινο χαλί, ενώ η νέα Gucci Ancora Notte κέρδισε τα φλας.

Περίπου πριν ένα μήνα στο fashion week του Μιλάνου είδαμε και το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του νέου creative director του οίκου, Sabato De Sarno. Η Gucci Ancora ήταν μια συλλογή που εκτός από το buzz που δημιούργησε λόγω της μεγάλης διαδοχής του De Sarnο μετά τη φοβερή πορεία που είχε ο Alessandro Michele στο τιμόνι του Gucci, έγινε αμέσως αγαπημένη των celebrities, αφήνοντας πίσω τις όποιες αμφιβολίες των editors, που υποδέχτηκαν με αρκετές ανάμεικτες σκέψεις και «θεωρίες» τη νέα κατεύθυνση του οίκου Gucci.

To Σάββατο, στο Lacma Art + Film Gala 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles για 12η χρονιά, φέρνοντας κοντά όπως κάθε χρόνο την τέχνη με το σινεμά, παραβρέθηκαν κορυφαίοι αστέρες της έβδομης τέχνης και όχι μόνο. Οι Leonardo DiCaprio, Kim Kardashian, Brad Pitt, A$AP Rocky, Blackpink’s Rosé, Billie Eilish, Keanu Reeves, Andrew Garfield, Jessica Chastain και Pedro Pascal ήταν μόνο κάποια από τα ονόματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Eva Longoria που εμφανίστηκε με λευκή δημιουργία του Zuhair Murad. Η Kim Kardashian βρέθηκε στο event με total look του οίκου Balenciaga, ενώ η Jennifer Lopez, Jessica Chastain, Billie Eilish, Emma Chambarelain και η Salma Hayek έκαναν το δικό τους tribute στον οίκο Gucci, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από τη νέα βραδινή συλλογή του, που παρουσιάστηκε χθες για πρώτη φορά.

6+1 super stylish τρόποι να φορέσεις το πουκάμισο το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/CzRpmwuPFhw/
https://www.instagram.com/p/CzRaTcst6fq/

Η Ancora Notte είναι η νέα evening collection της Gucci.

Με την αλλαγή του creative director ο οίκος Gucci εγκαινίασε μια νέα περίοδο ζωής για το κορυφαίο ιταλικό brand, που θα φέρει την υπογραφή του Sabato De Sarno. Μετά, λοιπόν, την Ancora, την ready to wear SS24 συλλογή του οίκου, το Σάββατο μας συστήθηκε και η Ancora Notte, δηλαδή η βραδινή συλλογή του οίκου, που θέλει να κάνει ένα δυναμικό πέρασμα, όπως όλα δείχνουν και στα celebrity red carpet looks. Πάντως η πρώτη γεύση που μας έδωσε ήταν αρκετά sexy και αισθησιακή, αποπνέοντας μια νότα γνήσια πολυτέλειας.

LACMA_ART_FILM_2023-(12).jpg

H έμπνευση της Ancora Notte δόθηκε από μια 50s συλλογή με vintage τσάντες, που έδωσαν την αφορμή με τα λαμπερά τους κεντήματα και τα πολυτελή υλικά τους στο Sabato De Sarno να δημιουργήσει θηλυκές, αέρινες, αιθέριες δημιουργίες σε μπορντό, chocolate brown, silver αι φυσικά σε μαύρες αποχρώσεις, που ενσαρκώνουν τη loose, elegant αισθητική του νέου Gucci.

Tα looks της Ancora Notte: