Η Δανάη Μπάρκα έχει τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για ένα Xmas curvy look που θα ξεχωρίσει

Η Δανάη Μπάρκα έχει τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις για ένα Xmas curvy look που θα ξεχωρίσει

Το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα της Δανάης και για τις γιορτές.

Η Δανάη Μπάρκα νομίζω ότι περνάει ένα από τα πιο λαμπερά διαστήματα της ζωής της, μιας και έχει όλο το χώρο να εκφράζεται και να είναι ο εαυτός της. Βέβαια, η Δανάη είναι μια νεατή γυναίκα που έχει διεκδικήσει όλα όσα έχουν έρθει στη ζωή της και κάπως έτσι έχει δημιουργήσει και ένα δικό της, πιστό κοινό που την ακολουθεί και στα social media, εκτός από την καθημερινή πρωινή εκπομπή της μέσα από τη συχνότητα του Mega.

https://www.instagram.com/p/C0SHrMTsw15/

H γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι μία σταθερή νότα χαράς και αισιοδοξίας στην καθημερινότητά μας, ενώ αν την ακολουθείς στο Instagram σίγουρα θα έχεις εντυπωσιαστεί και από το ξεχωριστό της στυλ, γιατί η ίδια αγαπάει πολύ τη μόδα. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι κάθε φορά στην πρεμιέρα της είναι η πιο εντυπωσιακή παρουσία, επιλέγοντας σταθερά ένα κόκκινο σύνολο. Τώρα, όμως, που μπήκαμε στις γιορτές, θέλουμε να δούμε αναλυτικά όλες τις προτάσεις της για τα festive looks, τα οποία είναι ultra stylish και για τα curvy κορίτσια αλλά και για όλους τους σωματότυπους.

Shine bright like a diamond! Τα must buys του Δεκέμβρη για να λάμπεις σε κάθε special occasion

Total black και στις γιορτές: Οι καλύτερες προτάσεις για να φορέσεις μαύρο τα Χριστούγεννα

Τα πιο εντυπωσιακά curvy looks από τη Δανάη Μπάρκα.

Το μαύρο είναι μια σταθερά αγαπημένη απόχρωση της Δανάης και το επιλέγει πάντα στα βραδινά της σύνολα. Έτσι και για τις γιορτές εννοείται ότι της αρέσει να φοράει κάτι αντίστοιχο, αν κρίνουμε από τα πρώτα festive looks που την είδαμε να κάνει μέσα στο Δεκέμβριο. Το total bolack είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα της outfits, είτε επιλέγει να φορέσει φούστα είτε φόρεμα, αφού τα παντελόνια δεν είναι όπως φαίνεται η αδυναμία της.

danai_mparka-(10).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Αν παρατηρήσουμε όμως λίγο καλύτερα τα σύνολά της, θα δούμε ότι η Δανάη έχει βρει μία δική της φόρμουλα στα βραδινά Xmas outfits για το 2023. Και αυτά περιλαμβάνουν μία εντυπωσιακή mini φούστα (πχ δερμάτινη ή με παγιέτες), ένα ωραίο top σε στενή γραμμή και ένα oversized σακάκι. Τα ψηλοτάκουνα μποτάκια και τα platformed πέδιλα είναι τα δύο αγαπημένα της ζευγάρια, που φοράει και φέτος στο repeat. Sexy και θηλυκό είναι ένα σύνολο που ταιριάζει τέλεια στα curvy κορίτσια και κολακεύει όλα τα σώματα.