Τα 3 γιορτινά φορέματα που προτείνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρεβεγιόν -Σε μαύρο ή με παγιέτες

Τα 3 γιορτινά φορέματα που προτείνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ρεβεγιόν -Σε μαύρο ή με παγιέτες

Και τα τρία είναι υπέροχα για τις βραδιές του ρεβεγιόν.

Πλησιάζει μία από τις πιο σημαντικές βραδιές των γιορτών, το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Και εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε ανάλογα. Είτε έχεις κανονίσει να βγεις, είτε θα είσαι καλεσμένη σε κάποιο σπίτι, είτε ακόμη και η οικοδέσποινα ένα είναι το σίγουρο. Ότι θέλεις να φορέσεις κάτι εντυπωσιακό και να λάμψεις. Είναι από αυτές τις βραδιές, που μπαίνεις σε party mood με το που φορέσεις τα ρούχα σου και δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, οπότε πρέπει να κάνεις και τη σωστή επιλογή.

'Ενα φόρεμα είναι πάντα μια καλή επιλογή για την παραμονή των Χριστουγέννων και σίγουρα έχεις κάποια items στη ντουλάπα σου που να μπορείς να φορέσεις. Ακόμη, όμως, και αν δεν θέλεις να το κάνεις, έχεις ακόμη κάποιες ώρες περιθώριο να βγεις στα μαγαζιά και να κάνεις μια last minute αγορά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δίνει την κατάλληλη έμπνευση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο look και τα παπούτσια που έκαναν τη διαφορά

Τρία χριστουγεννιάτιακα φορέματα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Cut outs

Strapless, μαύρο, βελούδινο και με cut outs. Αν δεν είναι αυτό το ρούχο sexy, τότε ποιο είναι; Ένα φόρεμα τέλειο για όσες θέλουν να αναδείξουν το σώμα τους και να τονίσουν τα δυνατά τους σημεία. Η Σταματίνα το συνδύασε έξυπνα με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε minimal γραμμή και διακριτικά αξεσουάρ. Μπορείς δοκιμάσεις ένα τέτοιο στυλ φορέματος και με ένα εντυπωσιακό up do αν θέλεις να δώσεις βάση στο μακιγιάζ και τα μαλλιά σου.

stamatina-tsimtsili-(1).jpg
stamatina-tsimtsili-(6).jpg

Sparkly

Αν δεν φορέσουμε τώρα πούλιες, παγιέτες, φτερά και ότι άλλο λάμπει (ναι, ακόμη και χρυσό!), τότε πότε; Τα Χριστούγεννα και ιδιαίτερα οι βραδιές των ρεβεγιόν είναι αυτές που θα δοκιμάσουμε το πιο λαμπερό μας φόρεμα, όπως αυτό που έβαλε και η Σταματίνα. Γεμάτο παγιέτες, είναι ένα item που ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο πατρόν του αφού συνδυάζει το one shouder με τα cut outs και μια εντυπωσιακή ασύμμετρη λεπτομέρεια.

https://www.instagram.com/p/C005mo0MEA2/

Maxi

Η τελευταία επιλογή είναι η λίγο πιο κλασική αλλά και η πιο επίσημη. Αν το κάλεσμα της βραδιάς έχει και ένα αντίστοιχο dress code, τότε τόλμησέ το και εμφανίσουμε με ένα maxi φόρεμα σε όποιο χρώμα και σχέδιο θέλεις.

https://www.instagram.com/p/C06aNuksnGf/