Αθηνά Οικονομάκου: Το χριστουγεννιάτικο σύνολο με τζιν πουκάμισο και φούστα

Αθηνά Οικονομάκου: Το χριστουγεννιάτικο σύνολο με τζιν πουκάμισο και φούστα

Γιατί τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη θέλουν το δικό τους glam.

To 2023 ήταν σίγουρα μια καλή χρονιά για την Αθηνά Οικονομάκου, που βρέθηκε να κάνει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και στα επιχειρηματικά σχέδια, αφού όπως ξέρουμε η ίδια έχει το δικό της fashion brand μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Οπότε της αξίζει λίγη ξεκούραση μέσα στις γιορτές και η γνωστή ηθοποιός φρόντισε να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης στη Θεσσαλονίκη. Από τη συμπρωτεύουσα, λοιπόν, μας είπε τα χρόνια πολλά, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C1PpuP8trbL/

Η Αθηνά μετράει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες followers που είναι φυσικά πιστοί ακόλουθοί της και fans της δουλειάς της, καθώς η ίδια έχει καταφέρει να συνδεθεί με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο με το κοινό της και κυρίως τις γυναίκες, ενώ μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Το στυλ της είναι ένα από αυτά τα σοιχεία που έχουν κάνει τις γυναίκες να ακολουθούν πιστά το προφίλ της στα social media και να την αγαπούν τόσο πολύ, γιατί η Αθηνά έχει μια δική της αισθητική που την κάνει ξεχωριστή.

athina_oikonomakou-(2).jpg

Photo: Instagram/@athinao1konomakou

Γιορτινό πουλόβερ: Η Ελένη Μενεγάκη το φόρεσε non stop τα Χριστούγεννα

Το Xmas look της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε όπως είπαμε στη Θεσσαλονίκη για τις ημέρες των Χριστουγέννων και από εκεί έκανε μια σχετική ανάρτηση σον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό που παρατηρήσαμε όλοι ήταν το stylish outfit που διάλεξε για την ημέρα. Γιατί μπορεί να μιλάμε κυρίως για τα βραδινά μας σύνολα αλλά αυτή την εβδομάδα που ο καιρός είναι τόσο καλός, οι περισσότεροι βγήκαμε μέρα και όχι νύχτα.

https://www.instagram.com/p/C1UEe-dNn8y/

Η αγαπημένη ηθοποιός, λοιπόν, επέλεξε ένα τζιν πουκάμισο με κεντημένες λευκές πέρλες, το οποίο συνδύασε με μία floral φούστα με layers. Ένα ιδιαίτερο combo το οποίο όμως λειτούργησε τέλεια πάνω της ακριβώς γιατί το συνδύασε με μαύρα αξεσουάρ, όπως η cross body τσάντα της. Μπορείς και εσύ να κάνεις ένα αντίστοιχο σύνολο και να συμπληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι flat μποτάκια και το μαύρο παλτό σου.