Γιορτινό πουλόβερ: Η Ελένη Μενεγάκη το φόρεσε non stop τα Χριστούγεννα

Γιορτινό πουλόβερ: Η Ελένη Μενεγάκη το φόρεσε non stop τα Χριστούγεννα

Είναι ένα από τα ρούχα που θα σώσει τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Ήρθαν οι μέρες που επιτέλους περιμέναμε. Οι μέρες των γιορτών και έχοντας περάσει ήδη το πρώτο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, όπου κάναμε τις πρώτες μας λαμπερές εμφανίσεις με παγιέτες, φτερά και shiny υλικά, τώρα πια το βλέμμα μας στρέφεται στην Πρωτοχρονιά και τα ρεβεγιόν για την αλλαγή του χρόνου. Μήπως όμως ξεχνάς κάτι; Ότι στο ανάμεσά τους μεσολαβεί μία ολόκληρη σχεδόν εβδομάδα που εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε σε γιορτινή διάθεση, αλλά σίγουρα δεν θα κυκλοφορούμε με ένα festive, βραδινό outfit από το πρωί στους δρόμους της πόλης.

https://www.instagram.com/p/C1EzdbANKvV/

Οπότε το casual chic μπαίνει και πάλι σε προτεραιότητα και εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα every day looks μας που θα κρατήσουν το γιορτινό στυλ, αλλά θα είναι παράλληλα άνετα και cozy. Η Ελένη Μενεγάκη έχει να μας κάνει την ιδανική πρόταση για τις μέρες που έρχονται με ένα item, που σίγουρα έχουμε όλες στη ντουλάπα μας και ήρθε η στιγμή να το αξιοποιήσουμε.

Ρεβεγιόν στο σπίτι -Τι να φορέσεις αν είσαι η οικοδέσποινα της βραδιάς

Τα γιορτινά πουλόβερ που φοράει στο repeat η Ελένη.

Μιλάμε φυσικά για το γιορτινό πουλόβερ. Εκείνο το cozy, ζεστό πλεκτό που έχεις σίγουρα στη συλλογή σου και έχει τις festive λεπτομέρειες που δεν πρέπει να λείπουν από τα looks των ημερών. Σε έντονο χριστουγεννιάτικο κόκκινο, με παγιέτες ή lurex κλωστή, με glitter ή άλλες shiny λεπτομέρειες είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα items των ημερών, γιατί μπορεί να κάνει πιο glam και γιορτινό ακόμη ένα απλό τζιν παντελόνι ή ένα μαύρο wide leg pants.

https://www.instagram.com/p/C0T3OuXtHG6/

Kαι η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα δικό της αγαπημένο: το πλεκτό ζιβάγκο, έχοντας επιλέξει και τη μακρυμάνικη αλλά και την κοντομάνικη εκδοχή του. Η Ελένη όπως ξέρουμε όλοι είναι μεγάλη fan της λάμψης και των έντονων στοιχείων, οπότε σε αντίστοιχο στυλ κινήθηκαν και τα looks της με τα γιορτινά πουλόβερ, συνδυάζοντάς τα πότε με μία sparkle φούστα με παγιέτες και πότε με ένα απλό μαύρο παντελόνι.

eleni_menegaki-(4).jpg

Photo: Instagram/@elenimenegaki

Στην παρακάτω gallery θα δεις της επιλογές της αγαπημένης παρουσιάστριας.