Η Τζένη Θεωνά φόρεσε το teddy coat της -Είναι η πιο cozy επιλογή των ημερών

Η Τζένη Θεωνά φόρεσε το teddy coat της -Είναι η πιο cozy επιλογή των ημερών

Θα είναι σαν να φοράς το πάπλωμά σου.

Η εβδομάδα μας ξεκίνησε με κρύο, που κρατάει ακόμη τη θερμοκρασία σε χαμηλές τιμές και εμείς είτε απολαμβάνουμε το χιόνι, αν ανήκουμε στους τυχερούς που μπορούν να πάνε σε έναν ορεινό προορσιμό, είτε χαιρόμαστε τον πραγματικά χειμωνιάτικο καιρό μέσα στην πόλη. Χοντρά κασκόλ, μπότες, σκουφάκια, γάντια και καπέλα, όλα στη διάθεση κάθε fashion insider που σίγουρα περίμενε πώς και πώς να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα, για να κάνει και ένα αντίστοιχο styling.

https://www.instagram.com/p/C2mbOuKMpil/

Αλλά όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά, για να δημιουργήσουμε ένα νέο outfit πρέπει να πάρουμε και το αντίστοιχο inspo από τις αγαπημένες μου celebrities. Και η Τζένη Θεωνά, που είναι ομολογουμένως πολύ ψηλά στη λίστα των best dressed ηθοποιών της εγχώριας showbiz, είναι μια σταθερή πηγή έμπνεευσης για όσες αγαπούν το statement ντύσιμο. Γιατί αν κάτι χαρακτηρίζει τη Τζένη αυτό είναι η αγάπη της για τις bold αποχρώσεις και τα ιδιαίτερα pieces, που φοράει τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην εκπομπή Μαμά -δες, που παρουσιάζει στην ΕΡΤ1 με μεγάλη επιτυχία.

Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το πιο cozy αθλητικό σύνολο με sneakers -Ιδανικό για το κρύο

Το teddy coat της Τζένης Θεωνά που λατρέψαμε.

Κάτι τέτοιες μέρες είναι που όλοι μας σκεφτόμαστε τις αγορές μας. Εσύ έχεις ένα ωραίο, μακρύ, ζεστό παλτό που να ταιριάζει με όλα σου τα looks και σε όλες τις περιστάσεις; Ή μήοως περιορίζεσαι σε ένα δερμάτινο και μια απλή καμπαρντίνα; Σίγουρα ένα παλτό υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, αλλά όταν η θερμοκρασία πέφτει αισθητά, τότε έχουμε ανάγκη από κάτι ακόμα πιο cozy και απαλό. Από ένα πανωφόρι που θα έρθει πάνω μας σαν μια ζεστή αγκαλιά και θα μας κάνει να νιώσουμε σαν να κυκλοφορούμε με το πάπλωμά μας.

https://www.instagram.com/p/C2peTQJsDXN/

Αυτό είναι το teddy coat, αυτό το ζεστό παλτό, που μοιάζει σαν χνουδωτό αρκουδάκι. Η Τζένη Θεωνά πήρε μαζί της το δικό της teddy coat σε μια σύντομη εκδρομή σε ορεινό προορισμό και το συνδύασε με φόρμες, μποτάκια και σκούφο. Ένα παλτό που θα γίνει το νέο go to πανωφόρι του χειμώνα σου.