Οι red carpet εμφανίσεις συνεχίστηκαν στο party του Vanity Fair με τις διαφάνειες να κυριαρχούν

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι red carpet εμφανίσεις συνεχίστηκαν στο party του Vanity Fair με τις διαφάνειες να κυριαρχούν

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Sexiness, glam λεπτομέρειες και αποκαλυπτικά cut outs ήταν τα κύρια στοιχεία ενός red carpet με άρωμα γυναίκας.

Μετά από μια απονομή που τα είχε όλα, χαρά, συγκίνηση, ευχαριστήριους λόγους και μια ολόχρυση Emma Stone που κέρδισε το δεύτερο πολυπόθητο αγαλματίδιο της καριέρας της, ήταν φυσικά η στιγμή για πάρτι. Και όχι ένα οποιοδήποτε πάρτι, αλλά το πάρτι που διοργανώνει το Vanity Fair αμέσως μετά την τελετή των Oscars. Και εκεί ήταν κυριολεκτικά οι πάντες. Από τους υποψήφιους και βραβευμένους της βραδιάς μέχρι την οικογένεια Kardashian και την Paris Hilton.

Όσκαρ 2024: Το κόκκινο χαλί και οι πιο εντυπωσιακές οσκαρικές εμφανίσεις απευθείας στο Queen.gr

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Η Emma Stone με Louis Vuitton. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Οι περισσότερες κυρίες πρόλαβαν να κάνουν μία γρήγορη αλλαγή για το επόμενο red carpet της βραδιάς τους, κάνοντας τις εμφανίσεις τους λίγο πιο ανάλαφρες, πιο sexy και πιο αιθέριες. Γενικότερα μιλάμε για ένα red carpet που αποθέωσε τις διαφάνειες και το naked dressing, με τις περισσότερες κυρίες -ακόμα και την Emma Stone- να επιλέγουν ημιδιάφανα ή και διάφανα υφάσματα, δαντέλες και sparkly δίχτυα. Φυσικά, η μεγάλη νικήτρια Emma Stone εμφανίστηκε και πάλι με δημιουργία του οίκου Louis Vuitton, παρά την άτυχη στιγμή που είχε on stage με το φερμουάρ της που έσπασε ενώ καθόταν και φάνηκε, όταν ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο της (άβολο!).

Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά

Κατά τα άλλα είδαμε μια άψογη Anya Taylor Joy με μαύρο mini φόρεμα της Miss Sohee, η οποία μαζί με την Margot Robbie με το ολόχρυσο vintage Mugler της, ήταν οι μοναδικές που απαρνήθηκαν τα maxi gowns.

2024 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Η Anya Taylor-Joy με Miss Sohee (Photo by Daniele Venturelli/Getty Images)

https://www.instagram.com/reel/C4XLau6Or9X/

Η Kendall Jenner φόρεσε ένα επίσης total nude gown από την τελευταία haute couture collection του John Galliano για το Maison Margiela, ανώ οι αδελφές της Kim Kardashian και Kylie Jenner προτίμησαν δύο gowns σε ίσια γραμμή που αναδεικνύουν τις πλούσιες καμπύλες της. Η Kim φυσικά και φόρεσε Balenciaga, ως επίσημη ambassador του οίκου πλέον.

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Η Kendall Jenner με Maison Margiela SS24 Couture (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η Jennifer Lawrence προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, μετά την ομολογουμένως απογοητευτική εμφάνισή της στην τελετή των Oscars με το πουά Christian Dior φόρεμα και την ασορτί εσάρπα του, και εμφανίστηκε με μια vintage haute couture δημιουργία του οίκου Givenchy με ρομαντική διαφάνεια από τη δεκαετία των 90s, η οποία όμως και πάλι μπορούμε να πούμε ότι ήταν κάπως αμήχανη και δεν ανέδειξε το σώμα της.

Oscars 2024: Οι πιο διάσημοι στυλίστες αποκαλύπτουν τα μυστικά προετοιμασίας των stars

96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party

Η Jennifer Lawrence με Givenchy FW96 Couture (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Οι διαφάνειες, τα corsets, τα αποκαλυπτικά cut outs, τα no pants σύνολα όπως αυτό της Margott Robbie αλλά και το pregnancy style της Vanessa Hudgens έδωσαν τα κυριότερα χαρακτηριστικά σε ένα άκρως sexy και θηλυκό red carpet, που αποθέωσε το naked dressing.

Τα καλύτερα red carpet looks: