Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν πουκάμισο την άνοιξη με flats εννοείται!

Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν πουκάμισο την άνοιξη με flats εννοείται!

Το τέλειο look για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου στα χρώματα της σεζόν.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του styling; Σε αντίθεση με ότι έχεις στο μυαλό σου, ότι δηλαδή τα επίσημα βραδινά outfits είναι και τα πιο δύσκολα, προσωπικά θα διαφωνήσω και θα πω ότι το καθημερινό styling είναι το πιο απαιτητικό. Γιατί το day to day είναι αυτό που κάνει ένα style icon να ξεχωρίσει από μία απλά κομψή γυναίκα. Και η Βίκυ Καγιά ανήκει ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία. Ως πρώην μοντέλο και style expert η Βίκυ υπήρξε στο τιμόνι του Shopping Star για χρόνια και καθώς φέτος αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, απολαμβάνουμε τις συμβουλές της μόνο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι καρφίτσες κάνουν comeback και οι fashion insiders τις έχουν εντάξει ήδη στα σύνολά τους

vicky_kaya-(3).jpg

H ίδια έχει φροντίσει να συνεχίσει τη σχέση της με το κοινό της, ανεβάζοντας μικρά βιντεάκια και φωτογραφίες, όπου εξηγεί βήμα-βήμα όλους τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πετύχει το εκάστοτε look. Και τα κλασικά κομμάτια είναι φυσικά τα αγαπημένα της.

https://www.instagram.com/reel/C4axD8uIPoa/

Η Βίκυ Καγιά σου δείχνει πώς να φορέσεις το τζιν πουκάμισο.

Τα basics είναι τα αγαπημένα ρούχα της Βίκυς Καγιά, η οποία έχει τον απόλυτο οδηγό για να τα φορέσουμε καθημερινά. Αυτή τη φορά στο «fashion school by Βίκυ Καγιά» θα ασχοληθούμε με το τζιν πουκάμισο, ένα αγαπημένο item που σίγουρα έχεις και εσύ στη ντουλάπα σου. Πώς μπορείς όμως να το φορέσεις με τον πιο ενημερωμένο τρόπο την άνοιξη του 2024; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Συνδύασέ το με το απόλυτο χρώμα της χρονιάς που μας πέρασε, το καμηλό.

vicky_kaya-(6).jpg

Η Βίκυ φόρεσε ένα σκούρο blue denim πουκάμισο με ένα wide leg παντελόνι σε ελαφρύ ανοιξιάτικο ύφασμα, με ψηλή μέση, και με ένα καστόρινο σακάκι σε υπέροχο μπεζ της άμμου, το οποίο ξεχωρίζει για τις εξωτερικές του τσέπες και τα μαύρα του κουμπιά.

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρα loafers και γυαλιά ηλίου, ενώ αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δεν φόρεσε κανένα απολύτως αξεσουάρ, αλλά άφησε το combo να μιλήσει από μόνο του. Είναι η τέλεια επιλογή για να φρεσκάρεις ένα από τα classics της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Το baby blue κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου είναι η αποθέωση του pastel

Shop the look: