Φαίη Σκορδά: Το ψηλόμεσο τζιν καμπάνα είναι το αγαπημένο της και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα

Φαίη Σκορδά: Το ψηλόμεσο τζιν καμπάνα είναι το αγαπημένο της και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα
Photo Credit: NDP Photo Agency

To τζιν παντελόνι που μπορείς να φορέσεις και βράδυ.

Τζιν, τζιν παντού. Η άνοιξη είναι η κατεξοχήν εποχή του και το 2024 είναι κάτι παραπάνω από μία ακόμη νέα ανοιξιάτικη σεζόν, όπου κυριαρχούν τα denims. Είναι η πρώτη ίσως φορά που βλέπουμε κορυφαίους οίκους μετά από χρόνια να επιστρέφουν στο συγκεκριμένο υλικό και να του δίνουν ένα τόσο βασικό ρόλο. Και καθώς το τζιν γίνεται και πάλι viral εμείς έχουμε βγει προς αναζήτηση του τέλειου παντελονιού για την άνοιξη του 2024. Τα Y2K trends είναι φυσικά ψηλά με τις baggy γραμμές και τη χαμηλή μέση να κυριαρχούν στις φωτογραφίες του street style. Πόσο όμως αυτή η τάση ανταποκρίνεται στην καθημερινότητά μας;

Λευκό t-shirt: Το hero piece της ντουλάπας μας και πώς να το φορέσεις την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/C5qjEUxtz0K/

Σχεδόν καθόλου είναι η σωστή απάντηση και την ίδια ακριβώς άποψη έχει και η Φαίη Σκορδά, που επιμένει και φέτος στα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια της. Από skinny σε wide leg, σχεδόν κάθε μέρα η Φαίη κάνει μια εμφάνιση με τζιν παντελόνι τόσο στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, όσο και στις off duty εμφανίσεις της. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μάλιστα την είδαμε με το τέλειο τζιν παντελόνι για βραδινές εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/C4YeHrkNyK-/

Η Φαίη Σκορδά σου δείχενι πώς να φορέσεις το τζιν σου βράδυ.

Η μόδα έχει αποτινάξει τα στερεότυπα πλέον και τους αυστηρούς κανόνες, οπότε και εμείς είμαστε ελεύθερες να φορέσουμε το τζιν παντελόνι μας και βράδυ. Το ίδιο έκανε και η Φαίη Σκορδά που δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της denim στιγμή. Σε μία επίσημη βραδινή της εμφάνιση η Φαίη επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο, flared τζιν παντελόνι σε σκούρο navy blue χρώμα, με μαλακό ύφασμα.

fay_skorda-(6).jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μιλάμε για ένα άκρως sophisticated παντελόνι με εξαιρετικό tailoring, παρόλο που πρόκειται για denim. Ένα 70s style παντελόνι, που μπορεί εννοείται να φορεθεί σε κάθε περίσταση.

fay_skorda-(7).jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το συνδύασε με ένα λευκό tank top, ένα cropped κοντομάνικο σακάκι με prints και μία top jandle λευκή τσάντα του οίκου Chanel. Τα platformed πέδιλά της με τα χοντρά λουράκια ήταν το τέλειο ζευγάρι για να ολοκληρώσουν το συγκεκριμένο outfit.

fay_skorda-(8).jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κανένα μαύρο! Το μπλε είναι το νέο χρώμα της άνοιξης και έχουμε 3 τρόπους να το φορέσεις

Shop the look: