Η Βίκυ Καγιά βρήκε την τέλεια ανοιξιάτικη εναλλακτική στο office παντελόνι

Η Βίκυ Καγιά βρήκε την τέλεια ανοιξιάτικη εναλλακτική στο office παντελόνι

Και τη συνδύασε με ένα elegant σακάκι και χαμηλές γόβες.

Τα office παντελόνια ήταν το hit της χρονιάς που μας πέρασε. Και είναι απόλυτα λογικό να τα έχουμε βάλει όλες στη συλλογή μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Γιατί δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι είναι ότι πιο βολικό φοράμε σε καθημερινή βάση. Οπότε γιατί να θέλουμε να τα αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο; Γιατί δυστυχώς οι πρώτες μέρες με υψηλές θερμοκρασίες είναι γεγονός και μάλιστα φέτος φαίνεται ότι το καλοκαίρι μας βρήκε λίγο νωρίτερα, οπότε θέλουμε αυτόματα κάτι πιο ανάλαφρο για την καθημερινότητα του γραφείου μας.

Το oversized ανδρικό πουκάμισο είναι το αγαπημένο item της Ευγενίας Σαμαρά που φοράει στο repeat

Πάμε να πάρουμε έμπνευση, λοιπόν, από ένα πολύ αγαπημένο style icon, τη Βίκυ Καγιά που μας βοηθάει πάντα να βρούμε μία λύση, βάζοντας τις σωστές βάσεις. Η Βίκυ είναι λάτρης του casual chic style με μικρές office πινελιές, ενώ λατρεύει τα basics. Τα αυστηρά πουκάμισα, τα φαρδιά παντελόνια και τα προσεγμένα σακάκια είναι τα must της γκαρνταρόμπας της, τα οποία έχει αρχίσει να συνδυάζει μέσα στον Απρίλιο με νέο τρόπο, βάζοντας στο παιχνίδι και την tailored βερμούδα.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-September-26-2023..jpg

Η tailored βερμούδα είναι η πιο μεγάλη τάση στο office style της άνοιξης.

Όταν είσαι style icon και fashion expert όπως η Βίκυ Καγιά εννοείται ότι είσαι συνήθως ένα βήμα μπροστά από τις τάσεις της κάθε σεζόν. Κάπως έτσι η Βίκυ είχε ξεκινήσει να φοράει τις office βερμούδες της ήδη από την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι. Η ίδια φαίνεται να έχει μια άρως ενημερωμένη συλλογή, η οποία περιλαμβάνει μια μαύρη βερμούδα, μία neutral και μία σε έντονο πράσινο. Στε αυτή τη λίστα προστέθηκε τώρα και το γκρι μελανζέ με το τελευταίο βιντεάκι της Βίκυς με styling tips και το outfit of the day να είναι αφιερωμένα στην tailored βερμούδα.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-September-26-2023.-(2).jpg

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα μία tailored βερμούδα σε σκούρο γκρι την οποία συνδύασε με ένα t-shirt σε basic απόχρωση και ένα σακάκι με μεγάλα πέτα σε λευκό, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με την σκουρόχρωμη απόχρωση του υπόλοιπου item. Ένα ζευγάρι sling backs και μία μπορντό τσάντα για τον ώμο ήταν αυτά που συμπλήρωσαν το συγκεκριμένο σύνολο, που μας έδειξε η Βίκυ.

https://www.instagram.com/reel/C5nsnOGIBYe/

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ψηλόμεσο τζιν της θα είναι η επόμενη αγορά σου

Shop the look: