Coachella 2024: Οι πρώτες μέρες του πιο boho φεστιβάλ και όλες οι λαμπερές εμφανίσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Coachella 2024: Οι πρώτες μέρες του πιο boho φεστιβάλ και όλες οι λαμπερές εμφανίσεις

(Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Photo Credit: Invision

Όλες οι εκκεντρικές εμφανίσεις από την έρημο της California. 

Let the show begin! Είναι αυτή η στιγμή της χρονιάς που όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Revolve Festival, aka στη γνωστή μας Coachella, μία από τις μεγαλύτερες μουσικές διοργανώσεις της Αμερικής αλλά και του πλανήτη, που δίνει ζωή στην έρημο της California. Οι μεγαλύτερες αστέρες της μουσικής από διαφορετικά ρεύματα και στυλ συγκεντρώνονται στα stages της Coachella και προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο κοινό που φθάνει από κάθε γωνιά της χώρας, για να ζήσει από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Κανένα μαύρο! Το μπλε είναι το νέο χρώμα της άνοιξης και έχουμε 3 τρόπους να το φορέσεις

2024 Coachella Valley Music and Arts Festival - Weekend One

Gwen Stefani (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Invision
2024 Coachella Valley Music and Arts Festival - Weekend One

Gwen Stefani (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Invision

Το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο είχε ήδη ηχηρές εμφανίσεις όπως ήταν αυτή της Gwen Stefani με custom Ashton Michael , της Shakira που ξεσήκωσε το κοινό on stage με ένα κατακόκκινο φόρεμα σε μακραμέ style και matching μπότες, ενώ είχαμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Suki Waterhouse που έγινε μαμά για πρώτη φορά μόλις πριν λίγες μέρες. Η Suki επέλεξε να αναδείξει το signature 60s-70s glam style της με ένα total white look με γούνα.

https://www.instagram.com/p/C5v6EmMNdUo/

Ένα ακόμη outfit που ξεχώρισε ήταν το custom Roberto Cavalli της Sabrina Carpenter, η οποία πήγε σχετικά κόντρα στο γνώριμο bohemian vibe της Coachella και έκανε ένα preppy chic look με mini πλισέ φούστα, sparkly top, δερμάτινο jacket σε snake υφή και knee high μπότες.

2024 Coachella Valley Music and Arts Festival - Weekend One

Sabrina Carpenter (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Invision
2024 Coachella Valley Music and Arts Festival - Weekend One

Sabrina Carpenter (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Invision

To απόλυτο highlight των ημερών ήταν φυσικά η εμφάνιση της Lana Del Rey μαζί με τη Billie Eilish που έχει γίνει το viral των τελευταίων ημερών. Η Lana έφθασε στο stage με μια συνοδεία μηχανών ντυμένη με ένα total sparkly custom Dolce & Gabbana φόρεμα με matching μπότες.

https://www.instagram.com/reel/C5xWZBnszI3/

Τα on stage looks της Coachella:

Oι celebrities απογείωσαν το boho glam style.

Coachella χωρίς εντυπωσιακά street style looks δεν γίνεται! Μιλάμε εξάλλου για ένα πολύ αγαπημένο φεστιβάλ των celebrities, που κλείνουν πάντα μία θέση στα VIP seats των συναυλιών και διασκεδάζουν έπειτα στα parties που διοργανώνονται μέσα στην καυτή έρημο της California. Η Alessandro Ambrossio μπορούμε να πούμε ότι είναι μία από τις locals του Coachella festival και φέτος εμφανίστηκε με καυτό, δερμάτινο shorts, biker boots και jacket με bohemian κρόσσια.

coachella-2024-(14).jpg

Alessandra Ambrosio

Ακολουθεί η Paris Hilton με total neon πράσινο look με μπότες και η Hailey Bieber, η οποία εκμεταλλεύτηκε και εμπορικά το μεγάλο φεστιβάλ για να προμοτάρει το beauty brand της Rhode. Και η Hailey διάλεξε ένα boxy leather jacket, το οποίο συνδύασε με κοντό λευκό σορτσάκι, πράσινο t-shirt και ballet flats.

coachella-2024-(13).jpg

Paris Hilton

https://www.instagram.com/p/C5wKppOvNSz/

H Meghan Fox πόνταρε στα mermaid blue μαλλιά της, ενώ το υπόλοιπο outfit σηριζόταν στο μικρό μαύρο φόρεμα και ένα ζευγάρι sky heel mules.

coachella-2024-(11).jpg

Meghan Fox

Τα φλας άστραψαν, επίσης, για την Rihanna και τον A$AP Rocky που παρακολουθήσαν τις συναυλίες του φεστιβάλ. Η Riri με mini δερμάτινη φούστα, super slouchy μπότες μέχρι τους μηρούς και γούνα έγινε το θέμα συζήτησης της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/C5xU97xrODQ/

Day clutch: Είναι η τάση στις τσάντες που θα αντικαταστήσει την κλασική office bag σου