Η Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο με ολόμαυρο look και άνετο παντελόνι

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο με ολόμαυρο look και άνετο παντελόνι

Photo: NDP Photo Agency

Είναι η πιο cool λύση για να ντυθείς σε μία βραδινή σου έξοδο.

Λίγο το διάστημα off που πήρε από το θέατρο, λίγο τα σπάνια posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και νομίζω ότι κάπως χάσαμε τη Ζέτα Μακρυπούλια. Φυσικά, η Ζέτα δεν λείπει ποτέ από τις οθόνες μας, με το Ρουκ Ζουκ να είναι και επίσημα ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης, που δεν λέει να σταματήσει να τραβάει να κοινό. Χιούμορ, παιχνίδι και μια πανέμορφη Ζέτα στις οθόνες μας. Χρειάζεται κάτι ακόμα; Όλα καλά λοιπόν με τα επαγγελματικά της, το ίδιο όμως δείχνουν και τα προσωπικά της, αφού η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει κάνει και κάποια όμορφα ταξίδια μέσα στο προηγούμενο διάστημα στην Ευρώπη, απολαμβάνοντας κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Φαίη Σκορδά: Το ψηλόμεσο τζιν καμπάνα είναι το αγαπημένο της και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα

https://www.instagram.com/p/C293Ub_I9Ov/

Και κάπως έτσι την είδαμε να επιστρέφει και στη νυχτερινή ζωή της πόλης σε πρόσφατη έξοδό της στο Vox, όπου ο φακός την απαθανάτισε μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η Ζέτα απόλαυσε το πρόγραμμα και εμείς απολαύσαμε την εμφάνισή της σε total black διάθεση, που μας έδωσε ιδέες και για τα δικά μας night outs.

https://www.instagram.com/p/C2H5fn4oTy_/

Total black: Το μαύρο παντελόνι της Ζέτας Μακρυπούλια που θα θέλεις να φορέσεις την άνοιξη.

Η Ζέτα είναι γνωστό ότι αγαπά τους κλασικούς συνδυασμούς, ωστόσο είναι μια γυναίκα που έχει πειραματιστεί με πολλά διαφορετικά outfits και στυλ και έχει κάνει μια δική της ξεχωριστή γκαρνταρόμπα. Το μαύρο είναι ένα από τα χρώματα που αγαπά ιδιαίτερα και ταιριάζει πολύ σε μια ανοιχτόχρωμη ξανθιά όπως η Ζέτα. Εξάλλου, ένας βασικός από τους βασικούς κανόνες της μόδας είναι πως όταν έχεις αμφιβολία για το σωστό outfit, φόρα μαύρο! Αυτό έκανε και η Ζέτα και το αποτέλεσμα ήταν κομψό και ταυτόχρονα elegant.

zeta_makrupoulia-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα άνετο baggy μαύρο παντελόνι με extra ψηλή μέση και μεγάλες τσέπες τύπου cargo, με το γνωστό carrot πατρόν που στενεύει λίγο στα πόδια. Το συνδύασε έξυπνα με ένα cropped τοπάκι για να τονίσει τη μέση και με ένα ζευγάρι sneakers.

zeta_makrupoulia-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

To συγκεκριμένο παντελόνι κολακεύει όλα τα γυναικεία σώματα και τονίζει έξυπνα όλα τα δυνατά μας σημεία, όπως είναι η μέση μας, ψηλώνοντας της σιλουέτα.

zeta_makrupoulia-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Coachella 2024: Οι πρώτες μέρες του πιο boho φεστιβάλ και όλες οι λαμπερές εμφανίσεις

Shop the look: