Το maxi πουά φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή σου

Το maxi πουά φόρεμα της Κατερίνας Καινούργιου είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή σου

NDP Photo Agency

Η french chic εμφάνιση.

Το στυλ των Γαλλίδων είναι πάντα επίκαιρο. Και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς στη γαλλική πρωτεύουσα και να μην επηρεαστείς και εσύ με όλα εκείνα τα σύνολα που θα δεις στους δρόμους της πόλης. Και τι μας μαθαίνουν οι Παριζιάνες; Να επενδύουμε σε διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ, να αναδεικνύουμε τη φυσική ομορφιά μας και να ποντάρουμε σε κλασικά χρώματα. Η Κατερίνα Καινούργιου, αν και είναι ένα κορίτσι που αγαπά πολύ τα χρώματα και τα έντονα και εντυπωσιακά στοιχεία στα looks της, υιοθέτησε πρόσφατα ένα από τα βασικά στοιχεία του french chic style και έκανε μια εμφάνιση που ξεχώρισε.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 φούστες που θα πάρουμε μαζί μας το Πάσχα -Pastels και πλισέ σε πρώτο πλάνο

https://www.instagram.com/p/C58G2ktITJs/

Αν τις ακολουθείς στα social media, θα έχεις παρατηρήσει ότι η ίδια βρίσκεται πλέον συχνά στο Παρίσι, για δουλειές ή για διακοπές, ανεβάζοντάς μας από εκεί υπέροχες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι έχει δει και από κοντά το french chic και αποφάσισε να υιοθετήσει ένα από τα πιο iconic στοιχεία του, το πουά print ή αλλιώς ploka dot, όπως το λένε οι fashion experts.

H Kατερίνα Καινούργιου με maxi πουά φόρεμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, με την εκπομπή της μέσα από τη συχνότητα του ALPHA να έρχεται συχνά πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Παρόλες τις υποχρεώσεις της, έκανε πρόσφατα μία εμφάνιση στα εγκαίνια γνωστού καταστήματος, όπου έφθασε ντυμένη σαν άλλη Γαλλίδα, με ένα maxi εντυπωσιακό φόρεμα σε french chic style.

katken-(8).jpg

NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, ο φακός την απαθανάτισε με ένα maxi, ρομαντικό φόρεμα σε blue noir απόχρωση. Τα φουσκωτά μανίκια του, η ενσωματωμένη κορδέλα στο λαιμό του φορέματος, τα ανάλαφρα λούκια στο τελείωμα είναι τα στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο item να ξεχωρίζει. Η Κατερίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, burgundy πεντικιούρ και μία μικρή λευκή τσάντα με αλυσίδα φορεμένη στον ώμο.

katken-(7).jpg

NDP Photo Agency

Ένα τέτοιο φόρεμα εκτός του ότι ακολουθεί το trend του romantic dress που πρωταγωνιστεί αυτή την άνοιξη, είναι ιδανικό και για τις ημέρες του Πάσχα που έρχονται.

Ζακέτα μαρινιέρα: Η Σοφία Καρβέλα συνδύασε το hero piece της άνοιξης με το τζιν της παντελόνι