Ζακέτα μαρινιέρα: Η Σοφία Καρβέλα συνδύασε το hero piece της άνοιξης με το τζιν της παντελόνι

Ζακέτα μαρινιέρα: Η Σοφία Καρβέλα συνδύασε το hero piece της άνοιξης με το τζιν της παντελόνι

Το hero piece που θα αντικαταστήσει το σακάκι σου.

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το στυλ της Σοφίας Καρβέλα; Γιατί είναι μια γυναίκα που κάθε της εμφάνιση φωνάζει coolness. Από την πιο επίσημη μέχρι την πιο απλή και casual. Και όλες μας θέλουμε να φαινόμαστε cool, ότι έχουμε δηλαδή προσπαθήσει ελάχιστα να κάνουμε το καθημερινό μας σύνολο, ενώ στην πραγματικότητα όλα τα items έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ένα προς ένα. Οπότε κάθε φορά θα επιστρέφουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα αναζητούμε την αντίστοιχη έμπνευση. Αυτή τη φορά μάλιστα θα μιλήσουμε για ένα hero piece που ίσως έχεις υποτιμήσει και η Σοφία έχει τον τρόπο να σε κάνει να το δεις με άλλα μάτια.

Charming bag: Η νέα τάση στις τσάντες που ξεκίνησε από τη θρυλική Jane Birkin

https://www.instagram.com/p/C5VnPlAudmj/

Μιλάμε φυσικά για τη μαρινιέρα, μιας και είναι από τα πρώτα εκείνα items που θέλουμε να φορέσουμε εν όψει και του καλοκαιριού. Αλλά αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για την πλεκτή ζακέτα σε στυλ μαρινιέρας, ένα hero piece που είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο και αξίζει να φορέσεις και εσύ αντί για ένα ακόμη κλασικό σακάκι.

https://www.instagram.com/p/C5RqkZit_pF/

Ζακέτα μαρινιέρα και αντίο σακάκι!

Sailors mood on! Αυτό θα μποορύσε να είναι το μότο της νέας τάσης που έχει αρχίσει ήδη να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης με τα boat shoes και το sailor style να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Ποια είναι λοιπόν η πιο εύκολη προσθήκη για να υιοθετήσεις και εσύ τη συγκεκριμένη τάση; Μία κλασική ζακέτα σε στυλ μαρινιέρας. Αυτό πιστεύει και η Σοφία Καρβέλα και αυτό θα σου πούμε και εμείς βλέποντας την τελευταία της εμφάνιση στους δρόμους της Αμερικής.

sofia_karvela-(2).jpg

Τι έκανε λοιπόν; Βρήκε μία πλεκτή ζακέτα με οριζόντιες ρίγες σε λευκό/navy blue combo και τη συνδύασε με ένα απλό λευκό tank top, το τζιν παντελόνι της και ένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια. Η συγκεκριμένη ζακέτα έδωσε ένα extra touch με τα μεγάλα χρυσά κουμπιά της, που την κάνουν ικανή να αντικαταστήσει ακόμα και ένα σακάκι σε μία πιο επίσημη εμφάνιση.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε βραδινή έξοδο με ολόμαυρο look και άνετο παντελόνι

Shop the look: