Η Rita Ora ποζάρει με τα πιο αισθησιακά εσώρουχα και «αναστατώνει»!

Γωγώ Φούντα
Η Rita Ora ποζάρει με τα πιο αισθησιακά εσώρουχα και «αναστατώνει»!

Kαι μας αποδεικνύει πως τα σωστά lingeries είναι το παν.

Θεωρείται μια από τις πιο «καυτές» παρουσίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και τα τελευταία χρόνια το ταλέντο και η ομορφιά της έχουν «εκτοξεύσει» τη δημοτικότητά της στα ύψη.
Ο λόγος για την τραγουδίστρια και ηθοποιό από τη Βρετανία, Rita Ora, η οποία στην ολοκαίνουριά της δουλειά, εμφανίζεται πιο σέξι από ποτέ, φορώντας μόνο τα εντυπωσιακά και δαντελωτά εσώρουχά της!

quadrata

Η Rita, η οποία γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1990 στο Κόσοβο και θα είναι φέτος η νέα παρουσιάστρια της δημοφιλούς, αμερικανικής εκπομπής America's Next Top Model, ποζάρει με αισθησιασμό στον φωτογραφικό φακό και μας δείχνει τις εντυπωσιακές της καμπύλες!

Miami Bra by Tezenis

Φορώντας ένα δαντελένιο μπαλκονέ σουτιέν, με μπανέλα με φυσικό look ενίσχυσης κι έντονο ντεκολτέ από το πιο cool underwear brand, Tezenis, για το Miami bra, η iconic τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής, μαγεύοντας τους θαυμαστές της!



1200X628

«Αγαπώ να δουλεύω με αυτή την ομάδα. Είναι τόσο υποστηρικτική και παθιασμένη», έγραψε πριν από μερικές ημέρες στα social media η Rita, σχολιάζοντας τη συνεργασία της με την Tezenis, η οποία την επέλεξε για να είναι το πρόσωπο της νέας της καμπάνιας. Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τις θαυμάστριές της για τη υποστήριξή τους και πρόσθεσε ότι περιμένει με ανυπομονησία να δουν κι εκείνες το Miami bra, στις 3 Μαρτίου (από τις 3 του μήνα το υπέροχο σουτιέν της Rita διατίθεται σε όλα τα καταστήματα Tezenis).