Πώς είναι να απορρίπτεις από casting την Bella και την Gigi Hadid;

Πώς είναι να απορρίπτεις από casting την Bella και την Gigi Hadid;

Oι ίδιες μιλάνε για τις φορές που δεν τα κατάφεραν να περπατήσουν στο catwalk της Victoria's Secret.

Μπορεί για εμάς, το απλό φιλοθεάμον κοινό, το fashion show της Victoria’s Secret να είναι ένα πιο sexy και φαντασμαγορικό catwalk από όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις Εβδομάδες Μόδας, αλλά για τα μοντέλα αποτελεί τον υπέρτατο θεσμό στον κόσμο της μόδας και η συμμετοχή τους σε αυτό είναι κάτι ανάλογο με την υποψηφιότητα για Οscar ή τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Οπότε, το λογικό συμπέρασμα είναι πως όσο σημαντικό είναι για κάποια να φορέσει τα «φτερά του Αγγέλου» τόση πίκρα κρύβει από πίσω της και η απόρριψη στο casting πριν το συγκεκριμένο show.
Kαι οι αδερφές Hadid έχουν βρεθεί και στα δύο «στρατόπεδα», και σε αυτό των επιτυχημένων που τις ενέκριναν και περπάτησαν στην επίδειξη της Victoria’s Secret, αλλά και σε αυτό των «αποτυχημένων» που «τις έκοψαν» από την τελική επιλογή μοντέλων. Φέτος θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε και την Bella και την Gigi πάνω στο stage με τα εμβληματικά εσώρουχα του lingerie brand.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ίδιες έχουν ξεχάσει τη φορά που δεν ήταν ανάμεσα στα 50 μοντέλα του fashion show (50 από τις εκατοντάδες κοπέλες που περνάνε από τα δοκιμαστικά για να επιλεχθούν) και που η Victoria’s Secret τους είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» και ένα πιο επεξηγηματικό «λυπάμαι φέτος δεν μας κάνετε, ευχαριστούμε και θα τα ξαναπούμε κάποια άλλη στιγμή». Η Bella Hadid έχει δηλώσει στο Paper Magazine ότι δεν τα κατάφερε στην επιλογή του 2015 και έτσι το 2016, όταν και τελικά την διαλέξανε, έμεινε έκπληκτη, «φυσικά και ενθουσιάστηκα και σκέφτηκα πως όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, ακόμα και το γεγονός ότι με απέρριψαν πριν από δύο χρόνια», δήλωσε το top model.
H μεγάλη αδερφή της, Gigi, η οποία απέτυχε να γίνει «Αγγελάκι» το 2014, δήλωσε στην εκπομπή «Live With Kelly and Michael»: «Γυμναζόμουν κάθε μέρα και ένιωθα πως σωματικά ήμουν έτοιμη για την συγκεκριμένη επίδειξη μόδας. Ήμουν υγιής, αθλητική, αλλά ταυτόχρονα και τρομερά αγχωμένη. Νομίζω αυτό μου στοίχισε τελικά! Δεν μπορώ καν να περιγράψω το πώς έτρεμα όταν μπήκα μέσα στο δωμάτιο για την audition.» Καμιά φορά μαθαίνεις και εξελίσσεσαι μέσα από τα «όχι» που ακούς, ακόμα και αν είσαι top model!