Kate Moss: η νύφη τo 'χασε

Kate Moss: η νύφη τo 'χασε

H Kate moss παντρεύεται αλλά τα σημάδια δείχνουν ότι ο γάμος μάλλον θα είναι διάρκειας διαφημιστικού μπύρας σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η Kate Moss θα περάσει στην ιστορία ως το μοναδικό uber top μοντέλο-persona-icon-cool Britannia rep.

Και αυτό γιατί ενώ λογικά θα έπρεπε η καριέρα της να κρατήσει μετά βίας κάνα χρόνο αυτή κατάφερε να επιβάλλει το μικροκαμωμένο της κορμί και τα στραβά της ποδαράκια για παραπάνω από δύο δεκαετίες και στο πρόσωπο της να πείσει το σύμπαν ότι είναι ο ιδανικός αντιπρόσωπος πάσης φύσεως μόδας, ενδυματολογικών μεταμορφώσεων και προϊόντων.

Το πιο δυνατό της χαρτί όμως, ήταν πάντα η λαχτάρα τη να κάνει σωστά αυτό που της ζητούσαν, να εμπνεύσει σχεδιαστές και φωτογράφους αλλά και να μπλέξει σε ρομαντικά ειδύλλια αρκετά, για να της χαρίσουν αμέτρητες σελίδες σε περιοδικά και tabloids, εκτινάσσοντας την δημοτικότητα της στα ύψη.

Περιέργως αυτός ο γάμος θα είναι ο πρώτος της Kate αν και ήδη έχει μία κόρη, την Lila Grace από τον εκδότη και διευθυντή των βίβλων της μόδας Dazed & Confuzed, Another Magazine και του ιστότοπου Nowness.com, Jefferson Hack.

Tα σημάδια, όμως, άλλα δείχνουν για το κατά πόσο αυτός ο γάμος θα έχει τελικά διάρκεια καθώς το ζευγάρι είναι ήδη μαζί για παραπάνω από έξι χρόνια και όλη γνωρίζουμε την γνωστή ρήση «7 χρόνια φαγούρα». Right;

Πρώτα από όλα με το που γνωστοποιήθηκε ότι το νυφικό θα της το σχεδίαζε ο, καταταλαιπωρημένος πλέον, σχεδιαστής John Galliano, έσκασε το σκάνδαλο με τη σύλληψη του και από τότε το θρίλερ με το νυφικό της Κate έγινε αστικός μύθος.

Το άλλο παράλογο και πιο πρόσφατο είναι ότι η άτακτη Βρετανίδα έχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων μέσα στις λάσπες, του παραδοσιακά αγαπημένου της φεστιβάλ Glastonbury το περασμένο Σαββατοκύριακο , χορεύοντας και τραγουδώντας στους ρυθμούς των τραγουδιών του μελλοντικού της συζύγου που βρισκόταν στη σκηνή.

Μέσα στις λάσπες η Κate έκανε και λίγο business καθώς εθεάθη να φοράει Balmain από πάνω ως κάτω με εξαίρεση φυσικά τις παραδοσιακές λαστιχένιες γαλότσες που την προστάτεψαν από τα βακτηρίδια και την μπίχλα του φεστιβάλ. Με την αποχώρηση του ασχημούλη αλλά υπερταλαντούχου προηγούμενου σχεδιαστή του οίκου Balmain, Christophe Decarnin και εν αναμονή της πρώτης συλλογής του νέου και κούκλου Olivier Rousteing , τι ποιο φυσικό από μία rock chic εμφάνιση στο πιο φυσικό περιβάλλον για τα ρούχα, προμοτάροντας πλαγιομετωπικά την πολυαναμενόμενη νέα collection του γαλλικού πανάκριβου οίκου.

To πιο καταπληκτικό στο φεστιβάλ ήταν η παρέα της Kate, που μεταξύ άλλων απαρτιζόταν από μία μεσήλικη κυρία με κοτσιδάκια ντυμένη με φόρμα φυλακισμένου αλά Dalton's Lucky Luke, αλλά προπάντων από τον γνωστό και άκρως Βρετανό σε ύφος και εμφάνιση European Editor At Large της Vogue, Ηamish Bowles. Το ότι πήρε τον ισχυρό άνδρα του περιοδικού που φημίζεται για το dandy, φλεγματικό του ενδυματολογικό στυλ με τα βελούδινα χρωματιστά κοστούμια και τις pochettes και τον ανάγκασε να την ακολουθεί στις βρώμες και στις λάσπες είναι από μόνο του γεγονός, με την έκφραση του προσώπου του στις φωτογραφίες να αποτυπώνει όλη του την απορία με απόλυτα σωστό Βρετανικό σνομπισμό.

Ο Hamish θα κάνει ένα ολόκληρο άρθρο για το γάμο στο πολύ σημαντικό September issue της Vogue όπου ο Μario Testino θα φωτογραφίσει αποκλειστικά.
Φημολογείται ότι οι παράνυφες θα είναι η γνωστή ζαβολιάρα γαζέλα Naomi και το αντίπαλο δέος και ξανθιά καλλονή, Lara Stone και με συγκροτήματα όπως οι Rolling Stones, οι U2 αλλά και την Marianne Faithfull, κολλητή φίλη και πρότυπο για την Kate από νεαρή ηλικία, έτοιμους για να ψυχαγωγήσουν live τους καλεσμένους.

Άλλωστε ο νέος όρος για τον γάμο της Kate Moss και του Jamie Hince είναι πλέον «MossStock» αλά «WoodStock»!