Χάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το skater style έχει κάνει δυναμικό comeback

Sabine Camhi
Χάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το skater style έχει κάνει δυναμικό comeback

Είσαι έτοιμη να πετύχεις και εσύ ένα πολύ νεανικό skater look;

 

Η Sky Brown, η οποία εκπροσωπεί την Μεγάλη Βρετανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχει καταρρίψει ρεκόρ με τη συμμετοχή της στην πρώτη εμφάνιση skateboarding της χώρας. Η 13χρονη πήρε στη συνέχεια το χάλκινο μετάλλιο στο Ariake Urban Sports Park του Τόκιο. «Είναι εξωπραγματικό», είπε στο BBC. «Ήταν ένας εξαιρετικός τελικός».

6 fashion brands που δεν ήξερες πως κρύβονται πίσω από τις στολές των Ολυμπιακών Αγώνων



Αλλά δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις τα απίθανα κόλπα της για να πάρεις style notes από τη Sky και τα υπόλοιπα εξαιρετικά cool skater girls. Ακολουθώντας κατά πόδας τη σειρά του HBO με τίτλο «Betty» και του Netflix με τίτλο «Skater Girl», η μόδα έχει ενθουσιαστεί με τη νέα προσθήκη του skateboarding στη λίστα των Ολυμπιακών Αγώνων. Σύμφωνα με τη Lyst, την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης που ασχολείται με τη μόδα, οι αναζητήσεις για τη skateboarding σειρά της Nike αυξήθηκαν κατά 35%. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2021, μοντέλα για τον οίκο Gucci πόζαραν με skateboards. Η Αμερικανίδα skateboarder Briana King είναι must-follow για έμπνευση.



Μπορείς να βρεις το skater-style παντού στις γκαρνταρόμπες μας αυτήν την στιγμή: σκέψου τα baggy παντελόνια chinos και τα jeans, τα γιλέκα και τα κοντομάνικα πουκάμισα, το tie-dye και τα πουλόβερ. Είναι μια φυσική εξέλιξη των loungewear μας κατά την διάρκεια της καραντίνας, προσφέροντας την άνεση που δεν θέλουμε να αποχωριστούμε. Ούτως ή άλλως, δεν είναι τέλειο να βλέπεις κοπέλες να διαπρέπουν σε ένα sport που ήταν παραδοσιακά συνδεδεμένο με τους άντρες;