6 fashion brands που δεν ήξερες πως κρύβονται πίσω από τις στολές των Ολυμπιακών Αγώνων

Sabine Camhi
6 fashion brands που δεν ήξερες πως κρύβονται πίσω από τις στολές των Ολυμπιακών Αγώνων

Είναι κομψές, μοντέρνες, και φέρουν τις υπογραφές διάσημων σχεδιαστών!

Οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 στο Τόκιο είναι μόνο λίγες εβδομάδες μακριά και ανυπομονούμε να τους δούμε μετά από έναν χρόνο καθυστέρησης λόγω της πανδημίας του COVID-19. Αν και τα αθλητικά γεγονότα είναι πάντα ένα ξεχωριστό θέαμα, το επόμενο πράγμα που πρέπει να τραβήξει την προσοχή μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι στολές των αθλητών.



Μέσα στα χρόνια, πολλοί διάσημοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει τις επίσημες στολές των χωρών που παίρνουν μέρος και, φέτος, όλα τα μάτια είναι πάνω στον Telfar Clemens, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα χορηγήσει και θα σχεδιάσει τις στολές που θα φορέσουν οι αθλητές της Λιβερίας.



Γνωστός για τη vegan δερμάτινη tote του, ο Clemens θα κυκλοφορήσει σύντομα κομμάτια «εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες», καθώς και τον αθλητισμό, σύμφωνα με τους New York Times.

10 τρόποι για να κρατήσεις την αγαπημένη τσάντα των trendsetters αυτήν την άνοιξη

Εκτός από τον Clemens, πολλοί άλλοι διάσημοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει στολές για τους Αγώνες στο παρελθόν, όπως ο οίκος Armani που σχεδίασε στολές για τους αθλητές της Ιταλίας το 2012 ή ο οίκος Lacoste που σχεδίασε τα outfits των αθλητών της Γαλλίας το 2016. Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να μάθεις ποιοι είναι οι 7 σχεδιαστές που σχεδίασαν στολές γι΄ αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.