Super Flex: Το νέο denim κολάν από την Calzedonia

Super Flex: Το νέο denim κολάν από την Calzedonia

Το denim επιστρέφει στην πασαρέλα και στις ντουλάπες αυτή τη σεζόν. Η Calzedonia αποφάσισε να του δώσει ένα ιδιαίτερο twist με μία ειδική συλλογή capsule.

Το Super Flex Denim είναι πράγματι μία επαναστατική συλλογή, χάρη στο κολάν denim-effect φτιαγμένο με TENCEL™. Εξαιρετικά ελαστική, αλλά και απαλή και μεταξένια, αυτή η καινοτόμος ίνα προέρχεται από πηγές ξύλου πιστοποιημένες από την FSC.

MIP071_MIP069-(3).jpg

Στην πραγματικότητα, αυτές οι ίνες είναι τόσο φιλικές προς το περιβάλλον όσο και εξαιρετικά εύκαμπτες λόγω της 100% ελαστικότητάς τους.
Με την ύψιστη εφαρμογή, είναι ανθεκτικά, με φυσική πηγή και διαπνοή, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση. Σχεδιασμένα σε τρία μεγέθη, ταιριάζουν σαν γάντι και αναδεικνύουν κάθε φιγούρα.

MIP071_MIP069-(6).jpg
MIP071-(2).jpg

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μοντέλα: μία super skinny εκδοχή για όσες επιθυμούν ένα second-skin look και μία bootcut εκδοχή. Είναι και τα δύο ψηλόμεσα με φερμουάρ ενώ υπάρχει και μία super on-trend εκδοχή με κουμπιά και με μπροστά και πίσω τσέπες, διαθέσιμη σε τρία χρώματα: σε κλασικό μπλε, μαύρο ή γκρι.

MIP069-(3).jpg
MIP069-(8).jpg