Tα 4 εναλλακτικά παπούτσια παραλίας που θα σε κάνουν να πεις αντίο στις σαγιονάρες

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα 4 εναλλακτικά παπούτσια παραλίας που θα σε κάνουν να πεις αντίο στις σαγιονάρες

Αν δεν αγαπάς τις σαγιονάρες, σου έχουμε τις πιο stylish προτάσεις για το look της παραλίας. 

Οι δικαοπές μας είναι το σημείο της απελευθέρωσης για όλους μας κάθε χρόνο. Εκεί που θα αφήσεις για λίγο πίσω το formal εαυτό σου και θα ακολουθήσεις τον easy going τρόπο ζωής σε κάποιο νησί ή σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος. Οπότε οι περισσότεροι βάζουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας ένα απλό tank top, ένα σορτσάκι και ένα καπέλο. Οι σαγιονάρες είναι το ζευγάρι που θα μας ακολουθήσει τις περισσότερες μέρες σε όλα τα looks παραλίας, αλλά επίσης πολλές φορές και στα υπόλοιπα σύνολα των διακοπών μας, όπως στο φαγτό ή το ποτό μετά το μπάνιο.

Τρία καλοκαιρινά fashion tips που ακολουθεί η Αθηνά Οικονομάκου -Για looks που εντυπωσιάζουν

https://www.instagram.com/p/ChNW3tUIccv/

Υπάρχει, βέβαια, και μια μερίδα ανθρώπων -ανάμεσά τους και εγώ- που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τις σαγιονάρες και έχουμε υποχρεωθεί για πολλά χρόνια να κυκλοφορούμε κάθε καλοκαίρι με flip flops. Αρχικά, ναι δεν τις θεωρώ άνετες. Γιατί δεν είναι! Δεν είναι πρακτικό και βολικό ένα τόσο ανοιχτό ζευγάρι παντόφλες, καθώς καλείσαι συνήθως να περπατήσεις μέσα σε άμμο, χόρτα και βράχια. Επίσης, δεν νομίζω ότι είναι ότι πιο stylish και κομψό να εμφανιστείς για φαγητό για τις πλαστικές σαγιονάρες σου. Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον και για εμάς πολλές εναλλακτικές, που μας αφήνουν απόλυτα ευχαριστημένες.

https://www.instagram.com/p/Csk5Vg2syTd/

Η πρώτη και πιο συνηθισμένη επιλογή στην παραλία αντί για σαγιονάρες είναι οι Birkenstocks, είτε μιλάμε για ένα ανοιχτό σχέδιο, είτε για τα κλειστά clogs. Επίσης, τα τσόκαρα, που φόραγε η μαμά σου στα 80s είναι και πάλι τάση και ευτυχώς για εμάς ταιριάζει τέλεια με τα ανάλαφρα φορέματα παραλίας. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν πάντα και τα jelly σανδάλια ή οι μπαλαρίνες, που κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλύτερο για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για κάθε καλοκαίρι. Μπορείς να βρεις fisherman sandals ή perforated μπαλαρίνες σε αυτό το ελαστικό, ανθεκτικό υλικό, που κυκλοφορεί μάλιστα και σε super stylish χρώματα. Παρακάτω έχω ξεχωρίσει τα δικά μου αγαπημένα εναλλακτικά σχέδια αντί για σαγιονάρες. Ανάμεσά τους θα βρεις και το νέο, δικό σου favorite.

4 ζευγάρια παπούτσια για την παραλία -Αντίο σαγιονάρες!