August musts: Οι πέντε τάσεις στα μαγιό του 2023 που έχουν την έγκριση των celebrities

Ναταλία Κατσακιώρη
August musts: Οι πέντε τάσεις στα μαγιό του 2023 που έχουν την έγκριση των celebrities

Λίγο πριν φύγεις διακοπές δες τα celebrity approved μαγιό του Αυγούστου.

Ο Αύγουστος μας βρίσκει συνήθως να κλείνουμε εκκρεμότητες και να προσπαθούμε να βάλουμε στη συλλογή μας τα τελευταία items που είναι απαραίτητα για τη βαλίτσα των διακοπών μας. Και καθώς το Instagram feed μας έχει γεμίσει με celebrities από όλο τον κόσμο που κάνουν τις διακοπές τους σε διάφορα σημεία του πλανήτη, εμείς βρήκαμε τα κορυφαία swimwear trends που ξεχωρίσαμε.

Οδηγός αγοράς: 10 πουκάμισα σε έκπτωση που είναι τέλεια και για την πόλη και για την παραλία

Οι 5 celebrity approved τάσεις στα μαγιό.

Polka dots: Η Sophia Richie είναι μία από τις celebrities που έχουν ταυτιστεί με το preppy style. Γιατί κυρίως αυτό είναι το στυλ που προτιμά, έχοντας κάνει κάποιες πιο ανατρεπτικές προσθήκες τελευταία με Y2K επιρροές στα σύνολά της. Πάντως το μπικίνι της έμεινε σε κλασικό πουά μοτίβο, που έχει και τη δική μας ψήφο εμπιστοσύνης.

swimwear_celebrity_styles-(3).jpg

Thong: Τολμηρό trend από την Kendall Jenner, η οποία δεν είναι η μόνη που το έχει υιοθετήσει. Γενικά, κολακεύει πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις και αυτό γιατί όταν ένα bottom είναι αρκετά αποκαλυπτικό, κάνει και το σώμα να φαίνεται πιο μακρύ. Όσο λιγότερο ύφασμα, τόσο δεν κόβεις και τη σιλουέτα σου. Λογικό!

https://www.instagram.com/p/Cq3iBbiPCxI/

Neon: Είναι μια τάση που ταιριάζει τέλεια στον Αύγουστο. Και αυτό γιατί έχουμε πάρει το πρώτο tanning, οπότε οι neon αποχρώσεις είναι ότι καλύτερο υπάρχει για εμάς. Η Hailey Bieber επέλεξε το πράσινο, εσύ μπορείς να δοκιμάσεις το fluo κίτρινο ή το φούξια.

swimwear_celebrity_styles-(4).jpg

Stripes: Είναι μια τάση που τη φοράμε ήδη από πέρυσι και φαίνεται ότι είναι και η αγαπημένη της Irina Shayk. Αν το μπικίνι σου έχει μεγάλα λουράκια, τότε θα μπορέσεις να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο trend εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις ένα καινούργιο item. Βέβαια, στην αγορά θα βρεις και άλλα σχέδια που έχουν κεντήματα και trimmings πάνω στα straps. Είναι super cute!

swimwear_celebrity_styles-(1).jpg

Balconette style: Είναι η τέλεια επιλογή για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος. Για αυτό και η sexy Salma Hayek έχει επενδύσει σε αυτό το σχέδιο. Στηρίζει πολύ καλά το σώμα και είναι παράλληλα θηλυκό και girly.

https://www.instagram.com/p/CtZS1TAtUOF/