LIUBA STYLE: Επαναπροσδιορίζοντας τη βιώσιμη μόδα

LIUBA STYLE: Επαναπροσδιορίζοντας τη βιώσιμη μόδα

Η Liuba Style, μια μάρκα βιώσιμης μόδας με έδρα την Αθήνα, συστήνεται στην αγορά της Ελλάδας και φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας με τη δέσμευσή της σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και διαχρονική αισθητική σχεδιασμού.

Ιδρυμένη από τη δημιουργική διευθύντρια Liuba, η μάρκα ειδικεύεται στη δημιουργία premium κομψών κομματιών ένδυσης χρησιμοποιώντας φυσικό μετάξι, γνωστό για την πολυτελή αίσθηση και τις βιώσιμες ιδιότητές του.

H βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του brand - από την προμήθεια οικολογικών υφασμάτων μέχρι την εφαρμογή υπεύθυνων πρακτικών παραγωγής, η μάρκα δίνει προτεραιότητα στο σεβασμό του περιβάλλοντος χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ ή την ποιότητα.

802A1860-copy.jpg

Με έμφαση στα τολμηρά σχέδια και τα ζωηρά χρώματα, οι συλλογές της εταιρίας Liuba Style αντανακλούν ένα αρμονικό μείγμα κλασικής κομψότητας και σύγχρονης φινέτσα. Από αέρινα φορέματα μέχρι εντυπωσιακά ολόσωμα jumpsuits, κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να δίνει τη δυνατότητα στην κάθε γυναίκα να εκφράζει το δυναμισμό και τη θηλυκότητά της με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο.

802A1930-copy.jpg

Η Liuba Style αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο από μια απλή μάρκα μόδας- είναι ένα κίνημα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Αγκαλιάζοντας διαχρονικές αρχές και αγκαλιάζοντας ζωντανά prints, η Liuba Style προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει μαζί της στον επαναπροσδιορισμό της πολυτέλειας και να κάνουν μια θετική διαφορά μέσω των επιλογών τους στη μόδα.

Σχετικά με το brand:

Η Liuba Style είναι μια βιώσιμη μάρκα μόδας με έδρα την Ελλάδα που χρησιμοποιεί φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα για να αποτυπώσει την τόλμη, τη λάμψη και το διαχρονικό.