Fisherman sandals: Το πιο εμβληματικό, ελληνικό brand σανδαλιών προτείνει τα top summer shoes

Fisherman sandals: Το πιο εμβληματικό, ελληνικό brand σανδαλιών προτείνει τα top summer shoes

Τα Ancient Greek Sandals έχουν την πιο stylish επιλογή για όλες τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

Η νέα κολεξιόν των Ancient Greek Sandals, η «MAIN SS24» δίνει έμφαση στα σανδάλια με λεπτά δερμάτινα λουράκια και τις διακοσμήσεις με χρυσά και ασημένια στοιχεία, οι οποίες κυμαίνονται από διακριτικά studs μέχρι πιο ογκώδη, εντυπωσιακά στολίδια εμπνευσμένα από τη μινωική τέχνη. Πειραματίζεται με διάφορες υφές και υλικά, όπως η ψάθα, το κροκό δέρμα, τα μεταλλικά χρώματα, το σουέτ δέρμα αλλά και τα εμαγιέ διακοσμητικά στοιχεία και δημιουργούν το πιο cool ζευγάρι του φετινού καλοκαιριού, τα fisherman sandals, στη πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή τους. Κλειστά μπροστά και με διακριτικά cut-outs, τα best-seller fisherman σανδάλια Cosmia και Homeria επιστρέφουν δυναμικά και αυτή τη σεζόν σε δύο νέες εκδοχές: σε κροκό δέρμα (μαύρο ή στην απόχρωση της σκουριάς) καθώς και σε φυσική ή μαύρη raffia.

https://www.instagram.com/p/C5qGVyXMNaU/

Δεν είναι όμως το μοναδικό σχέδιο που ξεχωρίσαμε για τις all day εμφανίσεις μας, τα «croc sandals» απογειώνουν την τάση του γυαλιστερού κροκό δέρματος και οι Ancient Greek Sandals αναβιώνουν κάποια κλασικά σχέδια σε μαύρο χρώμα αλλά και στην απόχρωση της σκουριάς. Ιδανικά για να συνδυαστούν με minimal outfits, τόσο στην πόλη όσο και στις διακοπές. Τα «new classics» είναι δύο συμμετρικά κομμάτια δέρματος που ενώνονται για να δημιουργήσουν ένα νέο κλασικό σχέδιο, ιδανικό εκφραστή του καλοκαιρινού στυλ. Αυτά τα ευέλικτα φλατ σανδάλια, καθώς κι ένα θηλυκό σχέδιο με block heel, επιστρατεύουν τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις του brand, σε δέρμα vachetta ή σουέτ. Για τα «bee group» πηγή έμπνευσης είναι το Χρυσό Κόσμημα των Μαλίων (γνωστό κι ως το κόσμημα των μελισσών ή σφηκών), που ανακαλύφθηκε το 1930 στα Μάλια της Κρήτης και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της Μινωικής χρυσοτεχνίας (1800 – 1700 π.Χ.). Το μενταγιόν μέλισσας, στο σύνολό του, έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε ένα σχέδιο, τη χαμηλή πλατφόρμα Melissa. Στα υπόλοιπα, το κόσμημα έχει αποδομηθεί σε επιμέρους στοιχεία που κοσμούν διάφορα στυλ σανδαλιλών, από τα κλασικά φλατ και τις πλατφόρμες έως τα πέδιλα με block heel. Όλα τα σχέδια διατίθενται στις κλασικές αποχρώσεις των Ancient Greek Sandals, όπως το φυσικό και υπόλευκο δέρμα vachetta, καθώς και σε πιο ιδιαίτερα υλικά όπως το σουέτ.

Τα Ancient Greek Sandals συνεργάζονται με το brand Casablanca σε ένα εντυπωσιακό show στο PFW

AGS_MAIN_SS2024_30.jpg

Τα υπόλοιπα σχέδια που ξεχωρίσαμε και από τη νέα συλλογή του πιο διάσημου ελληνικού shoe brand - Τα Ancient Greek Sandals είναι διαθέσιμα σε κορυφαία σημεία πώλησης παγκοσμίως όπως: Matches Fashion, Net-à-Porter, My Theresa, Bergdorf Goodman, Shopbob, Harvey Nichols, Le Bon Marché, Luisa Via Roma, Saks, κ.ά. – είναι το ίδιο κομψά, χωρίς να χάνουν την ιδιαιτερότητά τους:

ΤΗΕ 70s DISCO VIBES

Η disco glam αισθητική συναντά την αρχαιότητα σε αυτά τα άκρως καλοκαιρινά σανδάλια, που διατίθενται αποκλειστικά σε κίτρινο χρυσό χρώμα, είτε στην κλασική φλατ κατασκευή είτε σε ψηλοτάκουνη πλατφόρμα. Ιδανικά για τις βραδινές εξόδους στην πόλη ή στο νησί.

AGS_MAIN_SS2024_4.jpg

THE FLIP FLOP GROUP

Όταν πρόκειται για ένα καλοκαιρινό, άνετο σανδάλι που μπορείς να φοράς όλη μέρα, την απάντηση δίνουν αυτά τα απλά και κομψά σχέδια της σειράς Flip Flop. Το γκρουπ περιλαμβάνει ένα slide, ένα back-strap σχέδιο και ένα lace-up σανδάλι με λεπτά λουράκια. Κατασκευασμένα με την κλασική flip flop σόλα, όλα τα σχέδια του γκρουπ είναι διαθέσιμα σε μαύρο, πλατινέ και στην απόχρωση του μπισκότου.

WEDGE STYLES

H πλατφόρμα ύψους 6 εκ. διαθέτει επενδυμένο, αφρώδη πάτο προσφέροντας έξτρα ύψος στην σιλουέτα, διατηρώντας παράλληλα την άνεση στο περπάτημα και την εφαρμογή. Τρία διαφορετικά στυλ σανδαλιών με τολμηρά σχέδια στο άνω μέρος, από δέρμα vachetta, συνθέτουν αυτό το γκρουπ και διατίθενται σε μαύρο, natural και πλατινέ, καθώς και σε φυσική raffia.

Mία νέα συλλογή από σανδάλια ορίζει με τον πιο σύγχρονο τρόπο το «Kάλλος»

Όλα τα κομμάτια φοριούνται 24 ώρες το 24άωρο και είναι το statement piece κάθε καλοκαιρινή μας εμφάνισης, δίνοντας ακόμα και στα πιο minimal looks μας ένα ancient Greek twist.