Η Levi’s® παρουσιάζει την καμπάνια Live in Levi’s® 2024 με ένα νέο Brand Film

Η Levi’s® παρουσιάζει την καμπάνια Live in Levi’s® 2024 με ένα νέο Brand Film

Το σκηνικό έχει ως εξής: Είσαι στο σπίτι, κάθεσαι με τις κολλητές σου στον καναπέ, χαζεύετε τηλεόραση, ενώ scrollάρετε στο Instagram και το TikTok.

Απόλυτη ηρεμία, τη λες και μικρή βαρεμάρα, μέχρι που κάτι «σπάει» τη ρουτίνα, κάτι που ταράζει λίγο τα «νερά» της καθημερινότητας. Ακούς καλά; Μουσική είναι αυτό που ακούγεται; Δεν μπορεί να κάνεις λάθος…

Μουσική, χορός και ξαφνικά, το σαλόνι μεταμορφώνεται σε ένα home dance floor! Και μην ντρέπεσαι αν δεν έχεις τις κινήσεις, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία, είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να εκφραστείς όπως σου αρέσει. Να «αγκαλιάσεις» τη μοναδικότητά σου, να δώσεις χώρο στη δημιουργικότητά σου (ναι, έχεις!) και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή με πάθος. Τώρα, αλλά και κάθε μέρα.

Και κάπου εδώ, αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θα σου δώσει το boostάρισμα που θέλεις; Θα μπορούσε να είναι κάποια μπάρα δημητριακών ή κάποιο superfood, αλλά δεν είναι. Είναι ένα brand με iconic ρούχα, τα οποία γνωρίζεις πολύ καλά και είναι άμεσα συνυφασμένα με μια ζωή που χαρακτηρίζεται από πάθος. Ο λόγος φυσικά, για τη Levi’s ®, της οποίας τα ρούχα που φοράμε από την εφηβεία μέχρι σήμερα, σηματοδοτούν τα νέα «κεφάλαια» που ανοίγουν στη ζωή μας (ή, μάλλον, εμείς ανοίγουμε), τις μικρές επαναστάσεις που δίνουν χρώμα στη ζωή μας, τη δημιουργικότητα χωρίς τέλος, την κίνηση και την εξέλιξη.

Δέκα χρόνια Live in Levi's®

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Levi's®, μέσα από την καμπάνια Live in Levi's®, μας προσκαλεί να πούμε «στοπ» στην αδράνεια και να δραστηριοποιηθούμε ουσιαστικά. Όσο για το πώς, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει ένας και καθολικός τρόπος για να κινηθούμε. Ξέρεις, όμως, τι είναι αλήθεια; Να κινείσαι πάντα προς τα μπροστά και να μην κοιτάς πίσω.

image001.jpg

Η καμπάνια Live in Levi's® για το 2024 ξεκινάει με το «The Floor Is Yours», ένα βίντεο που μεταφέρει στην οθόνη σου -μικρότερη ή μεγαλύτερη- τη χαρά και την ενέργεια του χορού, δηλαδή αυτού του μέσου έκφρασης, το οποίο είναι συνώνυμο της προσωπικής δύναμης, της προόδου και, κυρίως, της χαράς και της αισιοδοξίας. Το νέο βίντεο με δυο λόγια, δίνει «ζωή» στην καινούρια συλλογή της Levi's®, είτε αποτελείται από μπλούζες και τζιν είτε άλλα είδη, με τον χορό να σε παρακινεί να αναλάβεις δράση.

Τι θα δεις; Μάλλον μια γνώριμη κατάσταση. Μια παρέα φίλων που έχουν «κολλήσει» σε έναν συμβατικό, στάσιμο κόσμο, μέχρι που κάποιος από την παρέα τολμά να κινηθεί και να σπάσει το «καλούπι» της συμβατικότητας. Με τη σειρά του, αυτό δίνει το έναυσμα για μια συναρπαστική, αλυσιδωτή χορευτική σκηνή σε ένα βίντεο σε σκηνοθεσία του Omar Jones και χορογραφία της Sherrie Silver.

Σύμφωνα με τον Kenny Mitchell, Chief Marketing Officer της Levi's® στη Levi Strauss & Co, μάλιστα: «Όντας ένα brand που εδώ και καιρό “ντύνει” ανεπίσημα την πρόοδο, η καμπάνια Live in Levi's® για το 2024 έχει στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους που κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, ωθώντας την κουλτούρα της εξέλιξης». Ο ίδιος συνέχισε, επισημαίνοντας πως η Levi's® ήθελε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη καμπάνια για δώσει έμπνευση στους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο να πάρουν τον λόγο.

Και για εσένα που δεν βλέπεις την ώρα να γίνεις μέρος μιας παρέας σαν και αυτή, δεν έχεις παρά να χορέψεις στους ρυθμούς της καμπάνιας Live in Levi's® για το 2024, ξεκινώντας με το «The Floor Is Yours»! Είσαι έτοιμη;

Τα προϊόντα Levi’s είναι διαθέσιμα στα εξής φυσικά καταστήματα: Γλυφάδα ( Πλατεία Εσπερίδων 3) και Ν. Ερυθραία (Χ. Τρικούπη 135).

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Levi’s ® σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Όμιλος Φάις.