Under Armour: Το εντυπωσιακό, ανακαινισμένο κατάστημα στη Γλυφάδα

Under Armour: Το εντυπωσιακό, ανακαινισμένο κατάστημα στη Γλυφάδα

Το flagship store της Γλυφάδας αποτελεί το νεότερο από τα 14 καταστήματα της Under Armour στην Ελλάδα

H κορυφαία εταιρία αθλητικών ειδών Under Armour, η οποία εκπροσωπείται σε Ελλάδα και Κύπρο από τον Όμιλο Fais, δημιούργησε στη Γλυφάδα ένα από τα πιο σύγχρονα καταστήματα παγκοσμίως.

Η εταιρία επιδιώκει να δημιουργήσει το πιο ξεχωριστό shopping destination αθλητικού εξοπλισμού, εστιάζοντας σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών. Με δυναμικό χαρακτήρα,νέο design αλλά και με murals που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το flagship store από τον καλλιτέχνη«Atek», το νέο κατάστημα προσφέρει ένα blendσύγχρονης αισθητικής και καινοτομίας.

IMG_6147.jpeg

Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 90, ο καταναλωτής μπορεί να ανακαλύψει όλες τις αποκλειστικές συλλογές της εταιρίας και τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων για κάθε ηλικία και δραστηριότητα από running, training, μέχρι μπάσκετ, ποδόσφαιρο και γκολφ.

Οι καινοτομίες της εταιρίας σε ρούχα και παπούτσια, sportstyle συλλογές και συνεργασίες της Under Armourμε global ambassadors όπως ο Stephen Curry και Dwayne ‘’The Rock’’ Johnson, συνθέτουν το πιο ξεχωριστό shopping destination.

Το flagship store της Γλυφάδας αποτελεί το νεότερο από τα 14 καταστήματα της Under Armour στην Ελλάδα που εκπροσωπείται από τον Ομίλο Fais, με το δίκτυο να διευρύνεται διαρκώς, αναμορφώνοντας παράλληλα την αγοραστική εμπειρία του κοινού του.

IMG_6146.jpeg