Πώς η Golden Collection από την UGG σε προετοιμάζει για το πιο χρυσό καλοκαίρι!

Πώς η Golden Collection από την UGG σε προετοιμάζει για το πιο χρυσό καλοκαίρι!

Με αυτήν την καλοκαιρινή collection θα είσαι σίγουρα ο εαυτός σου.

Αυτοέκφραση ή self-expression; Αλήθεια, πόσο εύκολο είναι για εσένα το να εκφράζεις όσα αισθάνεσαι, να αναδεικνύεις την προσωπικότητά σου και όλα εκείνα τα στοιχεία που σε κάνουν ξεχωριστή ή τουλάχιστον να κάνεις τα πρώτο «βήμα» προς αυτήν την κατεύθυνση; Τη στιγμή που η εποχή αλλάζει και οι πρώτες ζεστές ακτίνες του ήλιου μας κάνουν να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι που έρχεται, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσεις ένα «pause» για να ανακαλύψεις τις δυνατότητες σου και να βρεις τα staples εκείνα, τα οποία θα σε κάνουν να είσαι απλώς ο εαυτός σου την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου.

Με ποιον τρόπο μπορείς να το κάνεις αυτό; Αρκεί να επιλέξεις τη «χρυσή» δίοδο ή αλλιώς τη νέα «Golden Collection» της UGG για να ξεκινήσεις την εξερεύνηση των πιο gold περιπετειών με τα σανδάλια που πρόκειται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα. Βλέπεις, παίρνοντας έμπνευση από την αγαπημένη μπότα της δεκαετίας, η UGG έρχεται να σου προσφέρει μία σειρά από enviro-friendly σανδάλια, που κουβαλάνε μαζί τους το πνεύμα της Δυτικής Ακτής. Είσαι λοιπόν, έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

Με αυτήν την καλοκαιρινή collection θα είσαι σίγουρα ο εαυτός σου

Αν υπάρχει κάτι που γνωρίζεις καλά, αυτό είναι πως για να κάνεις καθημερινά τα δικά σου statements και να αναδεικνύεις τη διαφορετικότητα σου οποιοδήποτε εποχή, χρειάζεται να είσαι ανοιχτή σε ό,τι είναι μπροστά σου, κάνοντας τις επιλογές που «μιλάνε» στο στυλ σου. Μία από αυτές τις επιλογές είναι και η νέα «Golden Collection» της UGG για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024, που πρόκειται να αποτελέσει την αφετηρία για νέες εμπειρίες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τις ατέλειωτες δυνατότητες που έχεις.

Και επειδή, το σημαντικότερο που μπορεί να σου παρέχει ένα παπούτσι και ειδικά ένα σανδάλι είναι η άνεση, η Golden Collection της UGG, σου προσφέρει τα πιο άνετα καλοκαιρινά παπούτσια που θα σε συνοδεύσουν σε όλες τις στιγμές των διακοπών σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βασισμένη μάλιστα, στο χαρακτηριστικό DNA της UGG, η νέα συλλογή έρχεται για να σε συνοδεύει στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, δημιουργώντας μαζί σου τις πιο αξέχαστες στιγμές. Πώς θα το κάνει αυτό; Φυσικά με τις σόλες EVA από ζαχαροκάλαμο, σχεδιασμένες για να τις φοράς στα πιο ανέμελα looks σου αλλά και στα «βήματα» προς την ανακάλυψη της πιο αληθινής εκδοχής του εαυτού σου.

Οι έξι summer παραλλαγές της κλασικής μπότας που θα απογειώσουν το στυλ σου

Επειδή όμως, μας αρέσει να προχωράμε στην πράξη, έφτασε η στιγμή να σου συστήσουμε τις έξι τολμηρές παραλλαγές που φέρνει η «Golden Collection» της UGG και που είναι σίγουρο πως θα «μιλήσουν» στο στυλ σου με τη laidback αισθητική της Καλιφόρνια. Με ιδανική εφαρμογή, ουδέτερα αλλά και έντονα χρώματα από eco-friendly υλικά, είναι σχεδιασμένες για να τις φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, δημιουργώντας εύκολα και ανέμελα looks.

GoldenGlow

Αν ψάχνεις ένα σανδάλι που θα είναι ικανό να «γεμίσει» κάθε βήμα σου με αυτοπεποίθηση, τότε δεν έχεις παρά να φορέσεις το water-friendly σανδάλι GoldenGlow, από ελαστικό υλικό και σόλα EVA, που έρχεται να εφαρμόσει «τέλεια» στο πόδι σου. Τώρα, άμα ψάχνεις ένα stylish passepartout παπούτσι που θα μπορεί να σε εκπροσωπεί σε κάθε περίσταση, τα Goldenstar Clog, τα Goldenstar Strap και τα Goldenstar Sandal από βελούδινο σουέτ και με ελαφριά σόλα είναι σίγουρα από τις επιλογές που θα προστεθούν στη wishlist σου.

Goldenstar Clog

Goldenstar Sandal

Για σένα όμως που θες το κάτι παραπάνω, το iconic δέσιμο της πλατφόρμας Goldenstar Hi Slide Sandal είναι το ιδανικό αφού θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει άλλο «αέρα» στο πόδι σου.

Goldenstar Hi Slide Sandal

Φυσικά, η UGG έχει φροντίσει και για το αγόρι σου, αφού το Goldencoast Clog αποτελεί τον ορισμό της ολοκληρωμένης άνεσης, την οποία η UGG ξέρει να προσφέρει σε μία casual ανδρική εμφάνιση.

Και εννοείται, ότι τα χρώματα δεν περιορίζονται μόνο στα κλασσικά καφέ και μπεζ. Η παλέτα «ανοίγει» για να κάνεις το δικό σου ξεχωριστό wardrobe transition με φούξια, mint πράσινα και άσπρα UGG σανδάλια ώστε να κατακτήσεις τα σοκάκια του αγαπημένου σου νησιού.

«Feels like UGG» λοιπόν, για να εκφράζεις πώς νιώθεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά όταν φοράς τα αγαπημένα σου σανδάλια. Η αυτοέκφραση μπορεί να πάρει πολλές μορφές και σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλοκαιρινές. Γι’ αυτό κάνε το απόλυτο wardrobe transition, με τα σανδάλια της Golden Collection και ετοιμάσου να χαρείς τις ηλιόλουστες μέρες, που ακόμα κι αν έφτασαν νωρίς, η UGG τις κάνει απόλυτα stylish!

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη στο UGG Store (τηλ. 211 10 88 163) επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UGG σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία είναι ο Όμιλος Φάις.