Τρυπώσαμε στα backstage του brand Ippolito στην Athens Exclusive Fashion Week και δείτε τι απαθανατίσαμε

Τρυπώσαμε στα backstage του brand Ippolito στην Athens Exclusive Fashion Week και δείτε τι απαθανατίσαμε

Παντού δερμάτινες ρετρό τσάντες και κοριτσίστικα παπούτσια, τι βλέπετε στα Backstage ενός fashion show;

Τσάντες, κοσμήματα, παπούτσια και ζώνες και έτσι θα καταλάβετε γιατί το brand Ippolito, και η σχεδιάστρια του Παυλίνα, είναι η νέα μας εμμονή. Υπέροχα, ρετρό, λεπτοδουλεμένα, από δέρμα, χειροποίητα και μοναδικά, μπορώ να πω πως δικαιολογούμαστε άμεσα για αυτή την καινούρια μας εμμονή. Και πως θα ήταν δυνατόν να μην παρευρεθούμε στο show του brand στην 9η Athens Exclusive Fashion Week.

Και όλα ήταν έτσι όπως τα περιμέναμε, οι τσάντες υπέροχες, τα παπούτσια τα έχουμε κιόλας κάνει παραγγελία, το show λιτό και σικ όπως έπρεπε, τα μοντέλα με μία απλή τουνίκ στο χρώμα του δέρματος που έδινε έμφαση στα αξεσουάρ και η μουσική όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο show, κιθαριστική indie pop που δεν σε κουράζει και σε παρασύρει.

Στα παρασκήνια τώρα η αγαπητή Παυλίνα -διότι έχει γίνει φίλη μας πλέον, φυσικά- τα είχε όλα υπό έλεγχο και μας άφησε να χαζεύουμε τα μοντέλα της την ώρα που βαφόντουσαν -υπέροχα πορτοκαλί κραγιόν, χτενιζόντουσαν, άκουγαν μουσική, μιλούσαν στο τηλέφωνο και είχαν αυτή την γλυκιά αναμονή του show. Και όλα αυτά ενώ εμείς έξω ψάχναμε τις θέσεις μας και μασουλούσαμε τα καλούδια που είχε το good bag που μας πρόσφεραν ως δώρο.