Δημήτρης Πέτρου και Δέσποινα Καμπούρη γιορτάζουν τα 25 χρόνια Magic με τον πιο chic τρόπο

Δημήτρης Πέτρου και Δέσποινα Καμπούρη γιορτάζουν τα 25 χρόνια Magic με τον πιο chic τρόπο

Το Queen στην πρόβα της haute couture δημιουργίας του ταλαντούχου Έλληνα σχεδιαστή για τα γενέθλια του αγαπημένου παγωτού της Algida

 

Είναι πραγματικά υπέροχο, μία συνηθισμένη μέρα στο γραφείο να τελειώνει με μία ευχάριστη έκπληξη. Αυτό ακριβώς μας συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν βρεθήκαμε, μετά την δουλειά, στο ατελιέ του ταλαντούχου Δημήτρη Πέτρου, στο Κολωνάκι, για να δούμε από κοντά την πρόβα της haute couture δημιουργίας του, για τα γενέθλια του παγωτού Magic της Algida.

Φέτος, η αγαπημένη απόλαυση μικρών και μεγάλων, γιορτάζει τα 25α της γενέθλια και καλεί τους Pleasure Seekers φίλους της από όλο τον κόσμο, σε ένα μοναδικό fashion project που συνδυάζει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις ονειρεμένες, haute couture δημιουργίες. Ένας καταξιωμένος σχεδιαστής της κάθε χώρας που συμμετέχει, καλείται να δημιουργήσει ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής, βασισμένο στην εμπειρία που προσφέρει το παγωτό και η σοκολάτα Magic. Για την Ελλάδα, την σοφιστικέ δημιουργία υπογράφει ο Dimitris Petrou, και η τυχερή που θα την φορέσει στο λαμπερό party για τα 25χρόνια του παγωτού Magic της Algida, στις Κάννες, είναι η «δική μας», Δέσποινα Καμπούρη. Όταν Δημήτρης και Δέσποινα μας κάλεσαν να δούμε από κοντά την πρόβα του grecian chic φορέματος, φυσικά η ανυπομονησία μας ήταν μεγάλη- και πώς να μην είναι, άλλωστε, αφού από τα σκίτσα και τα πλάνα που είχε πάρει το μάτι μας τις προηγούμενες μέρες στα social media, ξέραμε ότι ο Έλληνας σχεδιαστής έχει δώσει, για μία ακόμα φορά, τον καλύτερό του εαυτό. Όσες φωτογραφίες κι αν δει κανείς, όμως, όσο καλή ανάλυση ή φωτισμό κι αν έχουν, η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση που σου δίνουν τα ρούχα από κοντά είναι εντελώς διαφορετική. Και, στην προκειμένη, οι προσδοκίες μας ήταν μεγάλες.

«Δεν μπορώ να κουνηθώ, είμαι γεμάτη καρφίτσες», μας είπε χαμογελαστή η Δέσποινα, μόλις μπήκαμε στο ατελιέ του σχεδιαστή ενώ το καφέ, layered, πλισέ φόρεμα είχε τραβήξει την προσοχή μας. Απόλυτα σοκολατένια, απόλυτα ελληνική και απόλυτα επίκαιρη, η δημιουργία για τα 25χρόνια του παγωτού Magic της Algida ήταν μπροστά στα μάτια μας με τις τρεις «στρώσεις» της να παραπέμπουν στους τρεις διαφορετικούς τύπους της αγαπημένης, γλυκιάς απόλαυσης (Classic, Almond, White), και την ολόχρυση, περίτεχνη μεταλλική ζώνη της να μας θυμίζει τις πιο chic εκδοχές της ελληνικής, λαϊκής τέχνης. Η μεταξωτή μουσελίνα, στα πιο όμορφα, γήινα χρώματα, και οι άψογες πτυχώσεις έκαναν, το φόρεμα που ως τώρα είχαμε δει μόνο ως σκίτσο, αέρινο αλλά και επιβλητικό, να παίρνει σάρκα και οστά. Η red carpet δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου στάθηκε αντάξια των προσδοκιών μας, και η εμπειρία μας έκανε, μία συνηθισμένη Τετάρτη, να είναι μία ακόμα μέρα που νιώθουμε τυχεροί που έχουμε την ευκαιρία να δούμε, από κοντά, πράγματα, που μας φτιάχνουν την διάθεση και μας κάνουν να ονειρευόμαστε και να χαμογελάμε. Ευχαριστούμε πολύ το παγωτό Magic της Algida, τον Δημήτρη και την Δέσποινα, που μας έβαλαν για λίγο στον μαγικό κόσμο τους και μας έφτιαξαν ολόκληρη την εβδομάδα!

Αν θέλετε να δείτε κι εσείς ολοκληρωμένο το φόρεμα για τα 25 χρόνια του Magic, κάνετε «Like» στη σελίδα του Magic στο facebook. Η αποκάλυψη θα γίνει μέσω του app «Celebrate 25 Years with Magic». Εκεί το «σοκολατένιο» φόρεμα που σχεδίασε ο Dimitris Petrou για τα 25 χρόνια Magic, κρυμμένο από χρυσά μπαλόνια θα αποκαλύπτεται από τις ευχές του κοινού. Όσο περισσότερες ευχές συγκεντρώνονται, τόσο περισσότερα μπαλόνια θα απελευθερώνονται και σταδιακά θα αποκαλύπτεται η εικόνα του φορέματος. Μια τυχερή ή ένας τυχερός που θα στείλει την ευχή του, θα κερδίσει ένα μαγικό ταξίδι στις Κάννες με διπλή πρόσκληση για το λαμπερό πάρτι που θα πραγματοποιήσει εκεί το Magic, κατά τη διάρκεια του διεθνούς φεστιβάλ των Καννών. Από αυτόν τον απίθανο και γεμάτο στυλ εορτασμό, δεν θα μπορούσε να λείπει η πριγκίπισσα της pop Kylie Minogue που θα τραγουδήσει live «Happy Birthday» και όχι μόνο, στο αγαπημένο της παγωτό Magic.

Διαβάστε ακόμα:
25 χρόνια Magic: μια βραδιά με πολύ παγωτό στο κέντρο της Αθήνας
25 χρόνια Magic: To παγωτό και η σοκολάτα στα καλύτερά τους!