Laid back σύνολα για τη σημερινή μέρα που θες να είσαι χαλαρή και άνετη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Laid back σύνολα για τη σημερινή μέρα που θες να είσαι χαλαρή και άνετη

Και, όχι, δεν εννοούμε απαραίτητα φόρμες και φούτερ.

Είναι Δευτέρα του Πάσχα, μόλις έχεις ξυπνήσει, πίνεις τον καφέ σου, ακούς την αγαπημένη σου μουσική και σερφάρεις στα sites που έχεις βάλει στα «αγαπημένα» του laptop σου. Και αυτή ακριβώς η στιγμή που αφιερώνεις σε εσένα είναι η πιο σωστή για να δεις προσεχτικά την παρακάτω gallery και να επιλέξεις με πιο από τα cool chic outfits θα ντυθείς τη σημερινή μέρα που μπορεί να βγεις έναν περίπατο, να επισκεφτείς κάποιον από την «κοινωνική φούσκα» που διατηρείς λόγω Covid-19 ή απλά να κάτσεις μέσα αλλά να βγάλεις επιτέλους τις φόρμες που τόσο έχεις βαρεθεί.

Μπορεί η χθεσινή Κυριακή του Πάσχα να μην ήταν όπως όλες οι προηγούμενες. Να μην είχε μεγάλες οικογενειακές συγκεντρώσεις, ξενύχτι και διασκέδαση έως αργά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ακόμα και στο «προστατευμένο περιβάλλον» που κινήθηκες δεν βγήκες λίγο από την ρουτίνα σου. Γι΄ αυτό η σημερινή είναι πατροπαράδοτα μέρα χαλάρωσης την οποία δεν θα πετύχεις μόνο μέσα από τις δραστηριότητές σου αλλά μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές που σου προτείνουμε με τα παρακάτω looks.

Όλα μπορείς να τα δημιουργήσεις με βασικά κομμάτια που έχει ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Με loose παντελόνες, φούτερ, jeans, blazer και φαρδιά φορέματα. Και, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, μέσα από basic pieces δημιουργούνται οι πιο κομψοί συνδυασμοί! Καλή και chic, γιορτινή εβδομάδα να έχουμε!
Δες επίσης: Screen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδουScreen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδου