Screen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Screen Style: Αξεσουάρ σε παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν πιο «φωτεινά» τα Zoom calls αυτής της περιόδου

Για να δώσεις μία νότα αισιοδοξίας με το στυλ σου στην επόμενη διαδικτυακή σύσκεψη.

Θα αναρωτιέσαι γιατί συνδέουμε την άνοιξη με ένα επαγγελματικό, online meeting. Κάτι τόσο ρομαντικό με κάτι τόσο πεζό. Δεν είμαστε οι πρώτες που το κάνουμε. Ο Leo Tolstoy είχε γράψει στην «Anna Karenina» πως «η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνεις σχέδια και δουλειές». Και εμείς αυτήν την άνοιξη τα κάνουμε και τα δύο… από το σπίτι. Για όσο, λοιπόν, συνεχίζεται ακόμα η τηλεργασία και η τραπεζαρία μας έχει γίνει ο νέος επαγγελματικός μας χώρο, έχουμε βάλει όλη μας την ενέργεια στο να ανακαλύπτουμε διακριτικά και κομψά styling tips που θα κάνουν την επόμενη εμφάνισή μας σε Zoom call πιο ενδιαφέρουσα.

Και πιο ανοιξιάτικη! Γι’ αυτό, αυτήν την περίοδο, επενδύουμε σε παστέλ αξεσουάρ, σε τσάντες, φουλάρια και κοσμήματα που θα κάνουν πιο φωτεινή και αισιόδοξη την επόμενη φορά που θα «στηθούμε» μπροστά στην κάμερα του laptop μας. Όλα αυτά που διαλέξαμε για εσένα και θα τα δεις στην παρακάτω gallery συνδυάζονται με όλα τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Με ένα neutral top, με ένα mannish γαλάζιο πουκάμισο αλλά ακόμα και με μία εμπριμέ μπλούζα, αρκεί να είναι στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις με το αξεσουάρ που θα επιλέξεις για να αναδείξεις το look σου.

Ο όρος «corporate dressing» μπορεί να μην μας είναι και τόσο «χρήσιμος» τους τελευταίους μήνες, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως καμία από εμάς δεν θέλει να εμφανίζεται μπροστά (έστω και μέσω διαδικτύου) στους συναδέλφους της φορώντας loungewear και φόρμες. Για αυτό στο επόμενο e-meeting που θα πάρεις μέρος φρόντισε να έχεις κάποιο από τα παρακάτω παστέλ fashion items πάνω σου. Θα σου φτιάξει και look αλλά και διάθεση, πράγμα πολύ χρήσιμο εν ώρα εργασίας.
Δες επίσης: Mπορείς να θεωρείσαι «Influencer» και να φοράς συνέχεια τα ίδια;