Αυτά είναι τα jeans που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Αυτά είναι τα jeans που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Αν είσαι #denimlover πρέπει να τα εντάξεις άμεσα στην γκαρνταρόμπα σου.

Αν υπάρχει ένα και μόνο item που δεν έφυγε ποτέ από το χάρτη της μόδας, αυτό είναι αναμφίβολα το τζιν παντελόνι. Αποτελεί αγαπημένη επιλογή όλων των γυναικών από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις.

Μπορεί τα trends να αλλάζουν αισθητά στην πάροδο του χρόνου ωστόσο εμείς εξακολουθούμε να το επιλέγουμε συνεχώς στα καθημερινά μας outfits. Το τελευταίο διάστημα μια τάση φαίνεται πως επιστρέφει φέτος για να μείνει και να αναβαθμίσει όλα τα casual καλοκαιρινά μας looks. Ο λόγος για τα ripped jeans, τα παντελόνια με έντονα ή μικρά σκισίματα, που είναι αρκετά γνώριμα στο αγοραστικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα αγορών, Lyst, τα σκισμένα jeans σημείωσαν άνοδο στις αναζητήσεις της τάξεως του 91% τον τελευταίο χρόνο. Συγκεκριμένα τα παντελόνια με σκισίματα γύρω από τα γόνατα είχαν την περισσότερη ζήτηση, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως μιλάμε για ένα μεγάλο comeback του fashion trend.

Η αλήθεια είναι πως το γεγονός αυτό δεν μας κάνει καμία απολύτως έκπληξη. Με μια ματιά στα social media διαπιστώνουμε ότι οι κορυφαίες fashion influencers (Grece Ghanem, Camila Coelho, Monikh κ.ά) καθώς και αρκετές celebrities τα έχουν φορέσει επιτυχώς εδώ και καιρό, παραδίδοντας μαθήματα street style. Αν δεν είσαι fan του συγκεκριμένου trend μπορείς να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στυλ επιλέγοντας ένα διακριτικό σχέδιο που θα φοράς στο γραφείο ή στη βόλτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τάση θα μας απασχολήσει έντονα το φετινό καλοκαίρι και αξίζει να ενσωματωθεί στις all day εμφανίσεις μας.

Δες επίσης: Φόρεμα με sneakers: Τα επτά αγαπημένα μας σύνολα για το φετινό καλοκαίρι

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα πέντε από τα ωραιότερα ripped jeans της αγοράς για να αντιγράψεις επιτυχώς το μεγάλο trend.

tzin2

@camilacoelho

tzin3

@clairewakeman

tzin4

@greceghanem

Πηγή κεντρικής: @camilacoelho