Last-minute ideas: Aγόρασε σήμερα την πιο εντυπωσιακή φούστα για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Last-minute ideas: Aγόρασε σήμερα την πιο εντυπωσιακή φούστα για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Σε mini σχέδιο και κλασικό χρώμα, για να τη φοράς και όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Με το lockdown να μας γνέφει από μία γωνία και εμάς να βλέπουμε τα μέτρα για τον περιορισμό του COVID19 να μπαίνουν και πάλι στις ζωές μας, ίσως τώρα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρατεύσουμε τα πιο sexy ρούχα της γκαρνταρόμπας μας (aka mini φούστες) και να βγούμε με αυτές στον έξω κόσμο ή και να μείνουμε και μέσα να υποδεχθούμε το 2022 φορώντας «τα καλά μας».

How to wear

blazer dress

Και δεν είναι ανάγκη να βγάλουμε μόνο τις παλιές mini skirts από τα συρτάρια. Μπορούμε να προσθέσουμε και μερικά από τα πιο κομψά, νέα σχέδια της αγοράς στην shopping list μας. Σε στενή γραμμή, με βολάν, ακόμα και δερμάτινες, ήρθαν για να ανανεώσουν με sexy και cool τρόπο το στυλ μας και συνδυάζονται, κυριολεκτικά, με τα πάντα: με πουκάμισα, T-Shirts, φαρδιά πλεκτά, κορμάκια ακόμα και φούτερ ή crop tops για τις πιο τολμηρές. Αυτές οι girly skirts μας δείχνουν πως δεν είναι μονόδρομος οι midi φούστες, τα στενά φορέματα και τα παντελόνια για αυτές τις ημέρες του χρόνου και τα ταυτόχρονα μας βάζουν σε εορταστικό mood με τον πιο αβίαστο τρόπο.

Δέκα blazer dresses που θα φορέσεις σε κάθε περίσταση τις φετινές γιορτές

Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω δέκα σχέδια ταιριάζει στο στυλ σου και κάν΄ το δικό σου τώρα, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά. Για να είσαι έτοιμη -και ψυχολογικά και στυλιστικά- να καλωσορίσεις το 2022 όπως του αξίζει… με αισιοδοξία, χαρά και ανεπιτήδευτο στυλ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια