Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Sabine Camhi
Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Διότι η πρώτη εντύπωση μετράει πολύ!

Τα Χριστούγεννα, μία από τις πιο τρυφερές και γλυκές γιορτές του χρόνου, είναι πολύ κοντά. Ένα από τα πιο αγχωτικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς είναι τι να φορέσεις για το δείπνο των Χριστουγέννων, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει την οικογένεια του φίλου σου. Αν βγαίνετε για καιρό, αυτό μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο θέμα για σένα, τι γίνεται όμως αν στο ζητάει για πρώτη φορά;



Η μεγάλη στιγμή έφτασε – Τι να φορέσεις

Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα σε κάθε σχέση και, ενώ σίγουρα ανυπομονείς να περάσεις τις γιορτές σε αυτό το οικείο περιβάλλον, είναι φυσικό να αγχώνεσαι για το outfit που θα βάλεις εκείνη την ημέρα. Το να βρεις ένα σύνολο που είναι συγχρόνως κομψό χωρίς να φαίνεται ότι έχεις καταβάλει υπερβολική προσπάθεια δεν είναι και το πιο εύκολο. Το σημαντικό είναι να είσαι άνετη και προετοιμασμένη, ώστε να μην αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι λίγες μέρες πριν την συγκεκριμένη ημέρα. Είναι σημαντικό να δείξεις το προσωπικό σου στυλ, αλλά και να έχεις μια αξιοπρεπή και προσεγμένη εμφάνιση (απόφυγε πολύ κοντές φούστες και φορέματα).

kaltses_shopping.jpg

10 ζευγάρια χριστουγεννιάτικες κάλτσες για να μπεις για τα καλά σε Xmas mood

Αντί να σπαταλήσεις, όμως, πολύτιμο χρόνο δοκιμάζοντας το ένα σύνολο μετά το άλλο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, συνέχισε παρακάτω για να πάρεις μερικές ιδέες. Μπορείς να ζήτησεις, φυσικά, και τη βοήθεια μιας φίλης σου, που κατά προτίμηση έχει αγόρι και έχει γνωρίσει τους γονείς του. Επιπλέον, συγκεντρώσαμε στην gallery παρακάτω μερικά κομμάτια για σένα που πιστεύουμε πως θα φέρουν καλά αποτελέσματα. Ένα καινούριο κομμάτι θα σου δώσει, άλλωστε, παραπάνω αυτοπεποίθηση -και θα τη χρειαστείς πολύ σε αυτήν την περίσταση! Καλή τύχη!


https://www.instagram.com/reel/CV-p25UjUCp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάθε τι θα φορέσει ο σύντροφός σου


https://www.instagram.com/p/CV1oUUur0Md/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Layering


https://www.instagram.com/p/B6YDv9Jg9Kz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Coziness

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνεις μανικιούρ για τα Χριστούγεννα; Η Kourtney Kardashian σου δίνει ιδέες

Μοβ μεταλλική σκιά και glitter στα χείλη – Η Lady Gaga δίνει το σήμα για την party season