Ντύσου "ατίθασο νιάτο" μόνο με 100 ευρώ

Ντύσου "ατίθασο νιάτο" μόνο με 100 ευρώ

Σας βρήκαμε τι θα φορέσετε στις συναυλίες φέτος το καλοκαίρι.

Εάν ζηλέψατε τη χάρη των κοριτσιών που βρέθηκαν στο περίφημο Coachella festival και θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματά τους, τότε δεν έχετε παρά να κλείσετε εισιτήριο για τις συναυλίες που σας ενδιαφέρουν και να αφήσετε το ντύσιμό σας στα χέρια μας.

Έχουμε και λέμε, το μαύρο κολάν με τα prints θα σας εξασφαλίσει την άνεση που χρειάζεστε για να χορέψετε και να χτυπηθείτε όσο θέλετε, ενώ το κοντό δαντελένιο τοπ σε nude απόχρωση θα σας κρατήσει δροσερή ενώ οι υπόλοιποι γύρω σας θα σκάνε από τη ζέστη. Φορέστε το jean αμάνικο πουκάμισο ανοιχτό για να δώσετε λίγο παραπάνω στυλ στο όλο look και επενδύστε σε ένα ζευγάρι πορτοκαλί αθλητικά με χοντρό πάτο που μοιάζουν με creepers αλλά σε μία πιο καλοκαιρινή εκδοχή. Το «μουστάκι» δεν πρέπει να λείπει μιας και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, οπότε δεν έχετε παρά να το κρεμάσετε στο λαιμό και να παρασυρθείτε από τις μελωδίες των αγαπημένων σας συγκροτημάτων.

*Όλα τα ρούχα είναι από το Topshop.com και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να τα διαλέγετε αυτοπροσώπως καθώς οι συλλογές από το λατρεμένο μας κατάστημα προσγειώνονται αυτό το μήνα και στην Ελλάδα.

The List

κολάν 26,40 ευρώ
τοπ 16,80 ευρώ
πουκάμισο 38,40 ευρώ
παπούτσια 26,40 ευρώ
κολιέ 10,20 ευρώ