Η super-fashion λύση για να κρεμάτε τα μπλουζάκια σας

Η super-fashion λύση για να κρεμάτε τα μπλουζάκια σας

Η μόδα μας θέλει sexy και νευρικές, από την ώρα που οι μπλούζες με τις μεγάλες λαιμοκόψεις και τον έναν ώμο έξω εγκαταστάθηκαν στα ράφια των καταστημάτων. Δεν μπορώ να πω, είμαι fun, τις φοράω από τα 15 μου, αλλά τα νεύρα μου είχαν γίνει κρόσσια καθώς τα συγκεκριμένα t-shirt δεν στέκονταν με τίποτα πάνω σε κρεμάστρες και αναγκαζόμουν να τα κρεμάω ή σε τσιμπίδες που είναι για φούστες ή από την ετικέτα τους (αν είχα το περιθώριο φυσικά). Τρία χρόνια πειραματίστηκα και παραμυθιάστηκα με διάφορες πατέντες. Αλλά τώρα πια είμαι περήφανη για μένα καθώς βρήκα λύση και πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να τη μοιραστώ μαζί σας.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι τις κρεμάστρες σου, μερικά κουρέλια και φαντασία.

Για αρχή παίρνουμε μία λωρίδα υφάσματος, την τοποθετούμε πάνω στην κορυφή της κρεμάστρας αφήνοντας μια μικρή ακρούλα και ξεκινάμε να τυλίγουμε σφιχτά γύρω-γύρω. Σε περίπτωση που δε μας φτάσει το ύφασμα τότε προσθέτουμε και άλλο κομμάτι από εκεί που μείναμε και συνεχίζουμε να τυλίγουμε (δε χρειάζεται να κάνετε κάποιον κόμπο στην ένωση). Φτάνοντας στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε κάνουμε ένα μικρό κόμπο και έτοιμη η νέα σας κρεμάστρα.

Προσοχή:
1ον: Στην επιλογή των υφασμάτων. Τα καταλληλότερα είναι βελούδο, φλίς και βαμβακερό. Μπορείτε να βγάλετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμη και από καλσόν, πετσέτα, γάζα ή τούλι. Τα μόνα που δε θα αποδώσουν θα είναι το σατέν και η φόδρα.
2ον: Για μία κρεμάστρα θα χρειαστείτε 1,20m υφάσματος, σχεδόν ελαστικό (το σχεδόν γιατί κάποια υφάσματα είναι πιο ελαστικά από κάποια άλλα) και 1.60m περίπου αν μιλάμε για σταθερό ύφασμα. Το φάρδος της λουρίδας ας είναι 2-3cm.

Δώστε χρώμα στις κρεμάστρες σας και φορέστε τις την τελευταία λέξη της μόδας.

Καλή επιτυχία.