Popovy Sisters: Οι πιο fashion κούκλες

Popovy Sisters: Οι πιο fashion κούκλες

Σίγουρα δεν είναι οι κούκλες που θα δώσεις στην κορούλα σου να παίξει αλλά σίγουρα είναι οι κούκλες που θες να έχεις για την δική σου συλλογή...Έχουν στυλ, ύφος, τατουάζ, παίρνουν καταπληκτικές πόζες και έχουν ρούχα τα οποία θα ζήλευε και η LADY GAGA. Ο λόγος φυσικά για τις κούκλες Popovy Sisters.

Η Κατερίνα και η Έλενα Popovy, δύο δίδυμες αδερφές από την Ρωσία ξεκίνησαν να φτιάχνουν κούκλες το 2004. Η λατρεία τους για αυτό που κάνουν φαίνεται από το πώς μελετούν τις κούκλες τους... Αυτό που θέλουν είναι να δώσουν μια πιο ανθρώπινη και ρεαλιστική μορφή στα πορτρέτα τους. Πριν ξεκινήσουν να φτιάξουν μια κούκλα ενός χαρακτήρα πάντα μελετούν την ιστορία της, παρακολουθούν συνεντεύξεις και βλέπουν φωτογραφίες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι πορσελάνη, πλαστικό και flumo. Όλα τα μοντέλα που έχουν φτιάξει τα έχουν επιμεληθεί από την αρχή ως το τέλος. Δίνουν βάση στην λεπτομέρεια και στην εκφραστικότητα των προσώπων... Όπως λένε ο σχεδιασμός μιας κούκλας δεν τους έδινε το περιθώριο να εκφραστούν σαν καλλιτέχνες-σχεδιαστές, άλλα το γεγονός ότι κατάφεραν να συνδυάσουν θεατρικά κοστούμια στις συλλογές τους πραγματικά έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα στις κούκλες τους. Κατάφεραν να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο αληθινές...

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό που έχουμε επιλέξει για σας και δείτε περισσότερα στην σελίδα τους: www.popovy-dolls.com