Πώς να μεταμορφώσετε στη στιγμή τα παλιά σας παπούτσια σε ολοκαίνουργια!

Πώς να μεταμορφώσετε στη στιγμή τα παλιά σας παπούτσια σε ολοκαίνουργια!

Τα χρωματιστά παπούτσια, τα έντονα print και τα εκκεντρικά σχέδια πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά στις βιτρίνες των καταστημάτων. Και ποια δεν θα ήθελε ένα ζευγάρι γόβες με ένα πιο ιδιαίτερο στυλ; Ποια δεν θα ήθελε να έχει το δικό της μοναδικό σχέδιο; Φυσικά δύσκολο, γιατί στην παραγωγή βγαίνουν χιλιάδες κομμάτια σε κάθε σχέδιo, κι έτσι είναι απολύτως λογικό να φοράς τα ίδια παπούτσια μαζί με άλλες δυο στο μαγαζί που θα πας.

Σήμερα θα σας πρότεινα να πειραματιστείτε λιγάκι και να παίξετε με τα παπούτσια σας... Βρείτε ένα ζευγάρι γόβες που δεν σας αρέσουν πολύ ή σας έχουν γδαρθεί, σκίστε ένα περιοδικό, πιάστε και μια κόλλα στιγμής και ξεκινήστε την χειροτεχνία σας.

Ας ξεκινήσουμε να κόβουμε με ψαλίδι το περιοδικό σε μικρά κομματάκια για να κοπούν ομοιόμορφα τα χαρτάκια μας, μετά περνάμε με κόλλα την γόβα και στην συνέχεια τοποθετούμε τα χαρτάκια μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδους παπουτσιού θέλουμε... Από γόβα, μπαλαρίνα, πέδιλα μέχρι και μποτάκια. Όταν τελειώσουμε με την τοποθέτηση καλό θα ήταν να περάσουμε με λούστρο την γόβα για να έχει μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και φυσικά στην βροχή.

Εναλλακτικές ιδέες που μπορείτε να φτιάξετε τα παπούτσια σας είναι να κολλήσετε λευκά χαρτάκια και να ζωγραφίσετε εσείς πάνω τους ή να κόψετε μια εφημερίδα... Ακόμη μπορείτε να γεμίσετε με χρυσόσκονη όλο σας το παπούτσι, απλώς εκεί θα χρειαστείτε άλλου είδους κόλλας, μια βενζινόκολλα για παράδειγμα, αλλά προσοχή στον τρόπο που θα την απλώσετε. Μη χρησιμοποιείτε την κόλλα σας πάνω σε καστόρι προτιμήστε κάποιο μη απορροφητικό υλικό. Ιδέες υπάρχουν πάρα πολλές αρκεί να υπάρχει διάθεση να δημιουργήσετε... Παίξτε με τα παπούτσια σας, σίγουρα κάτι καλό θα βγει...

Καλή σας επιτυχία!