Παπούτσια όπως έργα τέχνης

Παπούτσια όπως έργα τέχνης

Σίγουρα τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν είναι για να τα φορέσουμε, είναι όμως σίγουρο πως θα τα θαυμάσουμε... Περίεργα σχέδια και κοψίματα, άβολα τακούνια και μια δώση υπερβολής χρειάστηκε για να φτιαχτούν τα τόσο ιδιαίτερα σχέδια.

Κάποια από σας θα βρεθεί να πει «σιγά καλέ εγώ θα το φορούσα». Κι εγώ θα φορούσα μερικά από τα παρακάτω σχέδια αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσα να τα περπατήσω... Έχω δύο ζευγάρια στην παπουτσοθήκη μου που δεν τα έχω βάλει ποτέ, για τον λόγο ότι είναι too much για να κυκλοφορήσεις στον δρόμο, οπότε τα καμαρώνω στο ράφι μου και χαίρομαι για την επένδυση μου σε ένα έργο τέχνης. Σίγουρα είναι χαζή η δικαιολογία που έδωσα για την επένδυση αυτή, βέβαια, αλλά ήθελα τόσο πολύ να τα αποκτήσω...

Τα πιο πολλά έχουν φτιαχτεί μόνο για να φωτογραφηθούν για κάποιο editorial και να δούμε πόσο δημιουργικοί μπορούν να γίνουν οι οίκοι μόδας. Δείχνουν τις τάσεις της μόδας σε υπερβολικό βαθμό και τα δημιουργούν ως «κράχτες» στις επιδείξεις τους για να τραβήξουν τα βλέμματα των θεατών.

Απολαύστε την παρακάτω συλλογή με τις εικόνες που έχουμε επιλέξει για εσάς...