Smokey eleven: Γιατί τα εμπριμέ και τα φλοράλ σχέδια είναι σταθερή αξία!

Smokey eleven: Γιατί τα εμπριμέ και τα φλοράλ σχέδια είναι σταθερή αξία!

Τα εμπριμέ και τα φλοράλ είναι τάση για ακόμη ένα καλοκαίρι. Οι οίκοι μόδας μας έδωσαν τα φώτα τους για το τι θα φορεθεί φέτος το καλοκαίρι και ποια χρώματα θα είναι must. Έτσι και εγώ έψαξα να βρω μια εταιρεία Ελληνική (πάντα) για να σας παρουσιάσω.

Διαθέτει τα πιο ωραία εμπριμέ της αγοράς σε έντονους και παλ τόνους, και κάθε σεζόν τα εμπριμέ και τα φλοράλ σχέδια τους εντυπωσιάζουν το γυναικείο κοινό. Οι γραμμές της είναι αέρινες αν και διαθέτει κάποια κομμάτια λίγο πιο εφαρμοστά. Μέσα από τις collection τους θέλουν να αναδείξουν μια γυναίκα άνετη με αυτοπεποίθηση, chic και άκρως θηλυκή.

Οι γραμμές των ρούχων είναι απλές και ο λόγος φυσικά είναι τα υπέροχα υφάσματά τους και τα εμπριμέ που δε σου δίνουν το περιθώριο για να κάνεις ιδιαίτερα και περίτεχνα κοψίματα, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παραπάνω. Χρώματα έντονα, παλ τόνοι, λουλούδια, πεταλούδες,γεωμετρικά σχήματα, γραμματοσειρές και πολλά άλλα μοτίβα πρωταγωνιστούν μέσα στο showroom.

Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Smokey Eleven και μπορείτε να βρείτε τις collection της σε επώνυμα καταστήματα και boutique σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως και να ενημερωθείτε από την σελίδα τους στο facebook.