11 extravagant χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από τα catwalks των Εβδομάδων Μόδας

Μαρία Ροδίτη
11 extravagant χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από τα catwalks των Εβδομάδων Μόδας

Κάποια μπορεί και να θέλουμε να τα δοκιμάσουμε, άλλα… ίσως να είναι too much ακόμα και για μια επίσημη έξοδο.

Έχοντας διανύσει τον μήνα της Μόδας και έχοντας παρακολουθήσει όλα τα νέα hairstyle trends που παρουσίασαν οι διάσημοι Οίκοι στα catwalks παρατηρήσαμε ότι τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-2023 θα τα βλέπουμε όλα! Από κλασικά και διαχρονικά χτενίσματα, όπως οι αλογοουρές και οι χαλαροί κυματισμοί, μέχρι και πιο extravagant χτενίσματα, όπως οι πολλών μέτρων (ναι, ναι) πλεξούδες, οι υπερβολικοί κότσοι με όγκο στις ρίζες και οι τεράστιες μπούκλες.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μαζί τα πιο… υπερβολικά χτενίσματα που διακρίναμε στο runway του fashion month και που μάλλον είναι δύσκολο να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας. Εκτός, βέβαια, κι αν θέλουμε να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα!

vernikia apoxrwseis kafe

Το coffee μανικιούρ είναι τάση – 10 βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις του καφέ

Molly Goddard και Preen by Thornton Bregazzi ανέδειξαν τη νεολαία

Οι αναμνήσεις της από τις πρώτες μέρες της ενηλικίωσής της στο Δυτικό Λονδίνο τη δεκαετία του ’80 ήταν το θέμα της επίδειξης της Molly Goddard και γι’ αυτό, άλλωστε, είδαμε χτενίσματα, όπως αλογοουρές ατίθασες με τούφες να πετούν ελεύθερες και να είναι effortlessly cool. Όπως ακριβώς, δηλαδή, είναι ένα κορίτσι που τελειώνει το σχολείο και μπαίνει σιγά-σιγά στην ενηλικίωση.

Molly Goddard

Molly Goddard F/W 2022-2023

Στο ίδιο mood κινήθηκαν και τα hairstyles των μοντέλων του Οίκου Preen by Thornton Bregazzi. Χτενίσματα με κότσους ακανόνιστους και τούφες να εξέχουν δημιουργώντας ένα loose και cool αποτέλεσμα αποτύπωσαν το στυλ της νεολαίας, τη δημιουργικότητά της και το «πνεύμα» της, που ξυπνά και ζει για να χορεύει το Σαββατοκύριακο.

Preen

Preen by Thornton Bregazzi F/W 2022-23

The Blonds και Christian Cowan μας προετοίμασαν για το απόλυτο glam

Πούλιες και φτερά είχαν τα ρούχα που παρουσίασε ο Βρετανός σχεδιαστής, Christian Cowan... Ανάλογα ήταν και τα χτενίσματα που είχαν τα μοντέλα του. Hairstyles με πολύ όγκο και oversized μπούκλες με κίνηση που παρέπεμπαν στο απόλυτο πάρτι ολοκλήρωσαν μοναδικά τα glam σύνολα του Οίκου.



Εξίσου sparkly ήταν το show του Οίκου The Blonds με τα κρύσταλλα να πρωταγωνιστούν -εκτός από τα ρούχα- και στο μακιγιάζ των μοντέλων. Τα glam vibes ενισχύθηκαν με τις πολλών μέτρων αλογοουρές, που – αν μη τι άλλο- έκαναν τη μεγαλύτερη εντύπωση πάνω στο runway.

The Blonds

The Blonds F/W 2022-2023

Δες κι άλλα extravagant χτενίσματα στην gallery. Κι αν είσαι τόσο τολμηρή- γιατί όχι – δοκίμασέ τα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ