Τα trends που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης -Τα καλύτερα items των τελευταίων shows

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα trends που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης -Τα καλύτερα items των τελευταίων shows

Καθώς η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης συνεχίζεται, εμείς έχουμε τις πρώτες τάσεις από τα catwalks.

Καθώς η Εβοδμάδα Μόδας της Νέας Υόρκης συνεχίζεται ολόκληρος ο κόσμος της μόδας έχει στρέψει την προσοχή του στα νέα shows των αγαπημένων μας Αμερικανών designers, που έχουν ήδη παρουσιάσει κάποια πρώτα trends, τα οποία θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν. Κάποια μπορούμε να τα φορέσουμε από τώρα και κάποια περιμένουμε δυστυχώς μέχρι και την άνοιξη του 2024, για να τα δοκιμάσουμε και να τα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Trend report: Όλες οι τάσεις για το φθινόπωρο του 2023 που πρέπει να γνωρίζεις

Ralph-Lauren-S24-050.jpg

RALPH LAUREN

Tα trends που ξεχωρίσαμε από τα shows των προηγούμενων ημερών.

The new 3 piece set: Το τρίπτυχο γιλέκο, παντελόνι, σακάκι το είδαμε και το φορέσαμε με μεγάλη ευχαρίστηση το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2021. Τώρα ο Phillip Lim μας δείχνει πώς θα το φορέσουμε και πάλι με μια νέα, ακόμη πιο ανανεωμένη εκδοχή την επόμενη άνοιξη. Με ένα μικρό γιλέκο σε στυλ bra top, το κλασικό ανδρόγυνο vest από πάνω και το ψηλόμεσο office παντελόνι μας.

Phillip-Lim-S24-018.jpg

PHILLIP LIM

Fishnet: Το Mermaidcore θα συνεχίσει να μας απασχολεί από ότι φαίνεται και θα πάρει τη μορφή της πιο edgy διαφάνειας, όπως όλα δείχνουν. Το brand Staud έδειξε μια σειρά από naked dresses με τα μεταλλικά δίχτυα να είναι η πιο αγαπημένη μας επιλογή.

Staud-S24-015.jpg

STAUD

Dress over pants: Είναι ένας συνδυασμός που αν και τον είδαμε στα shows και της περασμένης άνοιξης, δεν τον τολμήσαμε. Είναι η στιγμή να το τολμήσουμε, λοιπόν και να βάλουμε το maxi φόρεμά μας πάνω από ένα παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια. Όπως το έδειξε ο Jason Wu.

Jason-Wu-S24-037.jpg

JASON WU

Βολάν: Μας αρέσει γενικά η θηλυκότητα που φαίνεται να θέλουν να δώσουν όλοι οι σχεδιαστές στις συλλογές τους. Τουλάχιστον αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που πήραμε από τη Νέα Υόρκη. Και το φούξια, maxi dress με βολάν από την Ulla Johnson είναι από τα items που θα περιμένουμε να φορέσουμε την επόμενη άνοιξη.

Ulla-Johnson-S24-019.jpg

ULLA JOHNSON

Denim on denim: Τζιν και Ralph Lauren πάνε μαζί. Το total denim ήταν ένας συνδυασμός που είδαμε ξανά και ξανά στα looks της SS24 συλλογής του θρυλικού, αμερικανού designer, που έβαλε κάτι από το πνεύμα της Άγριας Δύσης στα denim items της επόμεης άνοιξης. Είναι εξάλλου αγαπημένη του επιρροή.

Ralph-Lauren-S24-009.jpg

RALPH LAUREN