Τα κομμάτια που αξίζει να «επενδύσεις»

Τα κομμάτια που αξίζει να «επενδύσεις»

Η νέα χρονιά έφερε νέους στόχους και νέες προτεραιότητες. Και ποια από εμάς δεν σκέφτηκε να «επενδύσει», για ακόμη μία φορά, σε κομμάτια που θα μείνουν αναλλοίωτα στο χρόνο, ακόμη και μέσα στην ντουλάπα μας; Αυτό που θα πρέπει να θυμόμαστε, είναι η γνωστή φράση της Κοκό Σανέλ: «Η μόδα αλλάζει, το στιλ μένει αναλλοίωτο». Γι’ αυτό και αυτή τη χρονιά αξίζει να «επενδύσεις» στο στιλ σου, με κομμάτια που δεν τα «αγγίζουν» οι αλλαγές στις σελίδες τις μόδας. Εμείς τα ανακαλύψαμε στο Golden Hall και θα σου δώσουμε μερικές ιδέες:

gold 2r43r43

Ένας μαγικός κόσμος μέσα στο Golden Hall, ξετυλίγεται όταν περάσεις την πόρτα του Attica, αφού μπορείς να βρεις ό,τι κι αν ζητάς. Ένα ολοκληρωμένο σύνολο, στο οποίο θα «επενδύσεις» και θα το χαρείς πραγματικά, ενώ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε haute couture κομμάτια που θα κοσμήσουν την ντουλάπα σου. Με περισσότερα 130 shop in a shop, 400 διαφορετικά brand names σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και με το πιο αστραφτερό τμήμα καλλυντικών, με πολλές αποκλειστικότητες για την Ελλάδα, το Αttica στο Golden Hall καλύπτει όλες τις ανάγκες. Ψάξαμε αρκετά αλλά καταλήξαμε σε ένα εξαιρετικό βραδινό φόρεμα Diane Von Furstenberg, μεταξωτό, με πέτρες, όλο ραμμένο στο χέρι, στην Ινδία.

diane gold

Ειλικρινά, με αυτό το φόρεμα, κάθε φορά θα είναι σαν να το φοράς πρώτη φορά. Φυσικά το συνδυάσαμε με μαύρα πέδιλα του Βρετανού σχεδιαστή Kurt Geiger (που δεν νοείται να λείπουν από τη ντουλάπα μας) και με μία βραδινή μαύρη δερμάτινη Marc Jacobs, σήμα κατατεθέν για όλες τις γυναίκες που «επενδύουν» στο στιλ τους με μία κλασική επιλογή τσάντας.

attica gold

Οι πιο τολμηρές από εμάς «επενδύουν» στο χρώμα και στην υψηλή ραπτική των ντεφιλέ. Balenciaga λοιπόν, εντοπίσαμε στο Free Shop, και ένα εκπληκτικό φόρεμα haute couture είναι ό,τι πιο χαρακτηριστικό μπορείς να εντοπίσεις στην ντουλάπα μίας fashion lover.

free2

Εννοείται πως ένα μικρό, μαύρο, δερμάτινο τσαντάκι Balenciaga είναι ένα κομμάτι που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο και μπορείς να το κρατήσεις ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίσταση. Τα σουέτ παπούτσια Chelsea Paris ολοκληρώνουν ένα σύνολο, ενώ κάθε φορά που θα επιλέγεις να τα φορέσεις, θα θυμάσαι τους λόγους που σε οδήγησαν με βεβαιότητα στην αγορά τους!

free shop gold

Και φυσικά, τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσουμε δεν είναι μόνο τα βραδινά φορέματα. Μπήκαμε στο κατάστημα Eponymo Ε> More, ένα multibrand κατάστημα αφιερωμένο στα luxury brands: Alberta Ferretti, Ermanno Scervino, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Just Cavalli, Boutique Moschino, είναι μερικές από τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές ρούχων και αξεσουάρ που μπορεί να βρει κανείς εκεί.

epo golden

Εμείς εντοπίσαμε ένα ολόμαλλο σακάκι του Γάλλου σχεδιαστή Pierre Balmain, που συνιστά πάντοτε μία σίγουρη επιλογή, καθώς συνδυάζει σε αρμονία την κομψότητα με τη απλότητα και το δοκιμάσαμε με ένα τζιν του ίδιου οίκου, διότι ένα καλό τζιν πρέπει να υπάρχει πάντα στην ντουλάπα μας. Φυσικά ένα μίνι κόκκινο φόρεμα είναι το ίδιο απαραίτητο όσο και το κλασικό μαύρο, αφού αναδεικνύει τη θηλυκότητά μας. Ανακαλύψαμε ένα «φλογερό» κόκκινο Dsquared2 και το συνδυάσαμε άψογα με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες γόβες και φυσικά την ίδια τσάντα με κόκκινες λεπτομέρειες. Στο Eponymo Ε> More μπορέσαμε να προσεγγίσουμε τον ορισμό του απόλυτου στιλ!

eponumo golden

Επειδή μία γυναίκα με όμορφα παπούτσια, ποτέ δεν μοιάζει απεριποίητη, εμείς φροντίσαμε να «εξοπλιστούμε» με κλασικά κομμάτια, που κάθε φορά που θα τα φοράμε, θα μαγνητίζουμε τα βλέμματα στα άκρα μας! Μία επίσκεψη στο κατάστημα Καλογήρου, θα σας πείσει, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας, με αμέτρητες επιλογές! Στο νέο πολυτελέστατο χώρο εντοπίσαμε τις πιο διάσημες υπογραφές του εξωτερικού brands όπως: Alexander Mc Queen, Castaner, Cesare Paciotti, Fratelli Rosseti, Gianvitto Rossi, Giuseppe Zanotti, Hogan, Prada, Rodo, Salvatore Ferragamo, Sebastian, Sergio Rossi, Stuart Weitzman, Tod's.

ysl golden

Μία μαύρη γόβα YSL μένει για πάντα στην ντουλάπα μας, όπως και μία κλασική μαύρη τσάντα. Χειμερινή «επένδυση» για κάθε Χειμώνα ένα ζευγάρι peep toe μποτάκι Jimmy Choo ή Sergio Rossi, ενώ για τις ανοιξιάτικες και τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, επιλέξαμε Casadei, σε μοναδικές αποχρώσεις, κλασικές και απόλυτα σικ! Στα 1.000 τ.μ. του καταστήματος Καλογήρου είχαμε τη δυνατότητα να δούμε και να δοκιμάσουμε με άνεση τις προτάσεις των διασημότερων Οίκων του εξωτερικού, σε υποδήματα, τσάντες και αξεσουάρ!

kalog

Και φυσικά, τίποτε δεν είναι ίδιο πάνω μας χωρίς ένα κόσμημα που θα μαρτυρά την αισθητική μας. Στο Golden Hall θα εντοπίσεις τον οίκο ilias LALAoUNIS που έχει ταυτίσει το όνομά του με τη διεθνή παρουσία της ελληνικής χρυσοχοΐας, με κοσμήματα που εκφράζουν τη γυναίκα του σήμερα. Στις συλλογές Άτταλος και Θεοδώρα, θα εντοπίσεις κομμάτια υψηλής αισθητικής, που ισορροπούν τη μακροχρόνια παράδοση με τις νέες τάσεις, το κλασικό με το μοντέρνο. Για τη σειρά Άτταλος έμπνευση αποτελεί η Στοά του Αττάλου (159π.Χ.), ένα μεγαλοπρεπές διώροφο κτήριο που δέσποζε στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας. Ο συνδυασμός της ομορφιάς, της κομψότητας και της απλότητας εξασφαλίζει περίτεχνα παντατίφ σε χρυσό 18K. Δαχτυλίδια, βραχιόλια και σκουλαρίκια με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, καθώς και διαμάντια που σε μορφή γραμμωτή αναδεικνύουν την εξαίσια λεπτόκοκκη δουλειά τους προσθέτουν επιπλέον λάμψη στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

lala2

Πρόκειται για συλλογές ανάλαφρες για νέους με άποψη αλλά και άλλες πιο διαχρονικές που μας θυμίζουν ότι «κάθε κόσμημα έχει τη δική του ιστορία». Εμπνευσμένες από την τέχνη διαφόρων πολιτισμών, την επιστήμη και τις εξελίξεις της τεχνολογίας, διατηρούν παράλληλα τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους και παρακολουθούν τους ρυθμούς και τις τάσεις της σύγχρονης μόδας. Μην ξεχνάς πως κάθε κόσμημα έχει μια ιστορία να πει, να μεταφέρει ένα μήνυμα, να διατηρήσει μια ανάμνηση και να δηλώσει μια έκφραση της ζωής και του πνεύματος. Και στον οίκο ilias LALAoUNIS θα βρεις ένα κόσμημα με ψυχή.

lala

Η υπέροχη βόλτα μας για την αναζήτηση των πιο «hot» κομματιών στα οποία αξίζεις να επενδύσεις, έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο: Με έναν απολαυστικό καφέ στο Carpo, στο ισόγειο του Golden Hall! Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε τις εξαιρετικές σοκολάτες του καταστήματος. Αξία ανεκτίμητη που κάνει πιο γλυκιά την κάθε βόλτα!

carpo gold