Το πιο χαρούμενο fashion trend για το φετινό καλοκαίρι θα θέλεις να το φορέσεις...χθες!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το πιο χαρούμενο fashion trend για το φετινό καλοκαίρι θα θέλεις να το φορέσεις...χθες!

Aν απολαμβάνεις μία κρύα φρουτοσαλάτα στο τραπέζι σου, θα την απολαύσεις και στην γκαρνταρόμπα σου (δεν κυριολεκτούμε προφανώς)!

To 2021 έχουμε ήδη αφιερώσει πολλές ώρες στην κουζίνα. Περισσότερες, τουλάχιστον, από όσες θα είχαμε περάσει σε μία χρονιά χωρίς καραντίνα και πανδημία. Έχουμε πειραματιστεί με συνταγές που περιέχουν ακαταλαβίστικα υλικά, έχουμε φτιάξει πιο πολλά pancakes «από όσα μπορούμε να ξοδέψουμε» και έχουμε γίνει άτυποι Master Chefs, ακόμα και αν είναι η πρώτη χρονιά που πιάνουμε τηγάνι στο χέρι μας. Όλη αυτή η επικεντρωμένη ενέργεια σε έναν τόσο συγκεκριμένο χώρο του σπιτιού μας δεν θα μπορούσε παρά να μην αφήσει ανεπηρέαστα τα fashion trends του καλοκαιριού.

Και ειδικά τα χρωματικά. Μία σεζόν που χρειαζόμαστε αισιοδοξία στα ρούχα που φοράμε αλλά ψάχνουμε, ταυτόχρονα, να βρούμε κοινούς τόπους με όλα όσα κάναμε το διάστημα του lockdown, η πιο χαρούμενη τάση των επόμενων μηνών «πατάει» πάνω σε αυτά τα δύο. Και συνδυάζει μία γευστική και πολύχρωμη φρουτοσαλάτα -που σίγουρα έχουμε ήδη φτιάξει στον πάγκο της κουζίνας μας πάνω από μία φορά- με τις hot αποχρώσεις των φρούτων που αυτή περιέχει.

https://www.instagram.com/p/COBHNkVhDsJ

Το απόλυτο color trend για το καλοκαίρι του 2021 δεν είναι άλλο από τα μονόχρωμα ρούχα στα χρώματα των φρούτων. Στο πράσινο που έχει το avocado, στο απαλό πορτοκαλί της παπάγιας και στο φωτεινό κίτρινο της μπανάνας, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, οι αποχρώσεις όσων είναι μέσα στο μπολ μας μπορούν τώρα να είναι και στην ντουλάπα μας. Μας κολακεύουν, αναδεικνύουν το μαύρισμά μας, κάνουν πιο αισιόδοξο κάθε look μας και πιο χαρούμενες εμάς τις ίδιες; Λίγο το έχεις όλο αυτό;
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 15 μονόχρωμα φορέματα για να περάσεις το πιο κομψό Πάσχα της ζωής σου