Οδηγός Αγοράς: 15 μονόχρωμα φορέματα για να περάσεις το πιο κομψό Πάσχα της ζωής σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 15 μονόχρωμα φορέματα για να περάσεις το πιο κομψό Πάσχα της ζωής σου

Όλα σε έντονες, φωτεινές αποχρώσεις και κολακευτικές γραμμές.

Τι αγαπάμε πάρα πολύ σε αυτήν εδώ τη στήλη (αλλά και γενικότερα); Τα φορέματα! Σε όλες τις εκδοχές τους, και με εντυπωσιακά prints αλλά και με cool one-color σχέδια. Γι’ αυτό και στα παρουσιάζουμε συχνά! Στον σημερινό Οδηγό Αγοράς μας, πάμε να σπάσουμε ένα κατεστημένο που λέει πως τα floral και τα γεωμετρικά prints είναι μονόδρομος για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Αν αγαπάς τη θηλυκότητα των φορεμάτων και τον τρόπο που αυτά αγκαλιάζουν το σώμα σου, αλλά από την άλλη δεν είσαι οπαδός του πλουραλισμού στο look σου και προτιμάς τις πιο μινιμαλιστικές εμφανίσεις, μπορείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου επιλέγοντας, όχι κάποιο φόρεμα με πολύχρωμα σχέδια, αλλά ένα από τα παρακάτω 15 μονόχρωμα φορέματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση με τις έντονες και εντυπωσιακές αποχρώσεις τους.

Μaxi πορτοκαλί με cut out, mini κίτρινο με κουμπιά και πλεκτά midi σε μπρονζέ αποχρώσεις, ιδανικά για όλες της ημέρας με ένα κομψό ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια, εσπαντρίγιες, mules ακόμα και sneakers, αυτά τα φουστάνια που εντυπωσιάζουν και το φετινό Πάσχα, μέσα από τη λιτότητα των γραμμών τους και τη διακριτική φινέτσα τους.

Ωραία τα μοτίβα, δεν λέμε, και μας φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά τα one-colour dresses θα έχουν πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας σαν κάτι αυθεντικά chic και διαχρονικά επίκαιρο. Διάλεξε ποιο από τα παρακάτω ταιριάζει στο δικό σου στυλ και κάνε ένα pre-Easter gift στον εαυτό σου, το αξίζεις και με το παραπάνω. Καλά Ψώνια!
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 shirt dresses που μπορείς να φορέσεις και μόνα τους αλλά και πάνω από παντελόνι