5 τρόποι να φορέσεις το μαύρο Τ-shirt σου μέσα στο καλοκαίρι

Sabine Camhi
5 τρόποι να φορέσεις το μαύρο Τ-shirt σου μέσα στο καλοκαίρι

Αυτό το φαινομενικά απλό μπλουζάκι μπορεί να αποθεώσει το look σου. Μάθε πως!

Τα πράγματα είναι πιο απλά απ’ ότι νομίζεις:

Στο υποσυνείδητό μας, πιστεύουμε ότι το styling πρέπει να είναι περίπλοκο ή ότι τα σύνολα μας πρέπει να είναι περίπλοκα και πως χρειάζεσαι πολλά λεφτά για να είσαι στυλάτη. Η αλήθεια είναι, όμως, πως, αν παρατηρήσεις προσεκτικά τους ποιο κομψούς ανθρώπους, θα συνειδητοποιήσεις ότι στοχεύουν να δημιουργήσουν μια «γκαρνταρόμπα-κάψουλα» γεμάτη με βασικά κομμάτια.



Το μαύρο t-shirt έχει μεγάλη δύναμη στο στυλ σου:

Και τι πιο βασικό από ένα μαύρο μπλουζάκι; Το μαύρο μπορεί να θεωρείται ένα μουντό, βαρετό χρώμα, αλλά είναι συγχρόνως πολύ στυλάτο. Συνδυάζεται με τα πάντα και αυτό είναι που το κάνει must have ρούχο και go-to επιλογή της καθημερινότητας μας. Άλλωστε υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές και κοψίματα, οπότε είναι σημαντικό να βρεις αυτό που ταιριάζει πιο σωστά στο σωματότυπο σου. Όλοι μας έχουμε τουλάχιστον ένα στην γκαρνταρόμπα μας και πιθανότατα αγοράζεις πολλά όταν είναι σε έκπτωση, επειδή ξέρεις πως θα τα φορέσεις πολύ συχνά.

Έτσι καταφέρνεις να επεκτείνεις σιγά σιγά την γκαρνταρόμπα σου με ρούχα που θα είναι κομψά όταν συνδυαστούν μαζί. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να πειραματιστείς είναι με υφές, με το τονικό ντύσιμο και τα layers.

10 looks για να εντυπωσιάσεις με το casual μαύρο T-shirt σου

Ξεκίνα λοιπόν με τα βασικά και προχώρησε σιγά σιγά στα μοτίβα, τα χρώματα και τα διαφορετικά στυλ. Μπορείς φυσικά να πάρεις έμπνευση από τα πιο κομψά looks που συγκεντρώσαμε για σένα παρακάτω!