Τζιν ή υφασμάτινη; Η βερμούδα είναι το τέλειο παντελόνι της μεταβατικής περιόδου

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν ή υφασμάτινη; Η βερμούδα είναι το τέλειο παντελόνι της μεταβατικής περιόδου

Είναι το item που θα ανανεώσει το office look της άνοιξης. 

Εσύ πόσο έχεις καταφέρει να ανανεώσεις το office style της άνοιξης; Η αλήθεια είναι πως όταν μιλάμε για μεταβατική περίοδο και ντύσιμο στο γραφείο, τα πράγματα δεν πάνε πάντα και τόσο καλά. Γιατί συνήθως συνεχίζουμε με έναν τρόπο να ανακυκλώνουμε τα winter items της ντουλάπας του γραφείου, όπως είναι τα πουκάμισα, τα σακάκια και τα wide leg παντελόνια. Οπότε αν είσαι σαν και εμένα, η μόνη διαφορά που έχεις δει μέχρι στιγμής είναι μάλλον οι λίγο πιο fun, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στα πουκάμισα και τα μπλουζάκια της σεζόν.

Οδηγός αγοράς: Τα 10 μαύρα loafers που αξίζουν τώρα να μπουν στη συλλογή σου

vermuda-style-(2).jpg

Πάμε να κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέροντα πράγματα και να βάλουμε στα everyday outfits του γραφείου ένα item που αξίζει σίγουρα την προσοχή σου αυτή την περίοδο; Μιλάμε φυσικά για τη βερμούδα, η οποία εμφανίζεται στην tailored εκδοχή της ή και σε baggy shape με έντονες αναφορές στο Y2K style. Προφανώς και για το γραφείο μας θα επιλέξουμε μία πιο polished βερμούδα, που θα αντικαταστήσει τα wide leg παντελόνια με πιέτες και μπορεί να συνδυαστεί κανονικά με τα σακάκια και τα γιλέκα μας. Ένα σύνολο με knee high κάλτσες και flats θα την απογειώσει.

vermuda-style-(3).jpg

Η άνετη βερμούδα είναι η καλύτερη επιλογή για το γραφείο την άνοιξη.

Εκτός, όμως, από την office εκδοχή της η baggy βερμούδα έχει εμφανιστεί και στο street style πολύ έντονα, με τους Gen Zers να τη χρησιμοποιούν σε casual σύνολα με αθλητικά hoodies, sneakers και Y2K αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/Cwnyg8pPajP/

Εδώ έχουμε πιο πολύ denim, καρό υφάσματα και βερμούδες σε στυλ parachute που κάνουν από μόνες τους την εικόνα μιας γυναίκας πιο cool. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα Σαββατοκύριακα και την περίοδο του Πάσχα, αν βρεθείς στο χωριό σου ή γενικότερα στην εξοχή, γιατί θα μπορέσεις πολύ εύκολα να τη συνδυάσεις με τα sneakers σου και ένα ωραίο sweater.

Mία ακόμα πιο ενημερωμένη επιλογή είναι ένα combo με polo t-shirt ή ένα απλό κοντομάνικο με μία πλεκτή καζάκα από πάνω. Μπλέξε το Y2K style με το preppy chic και ο συνδυασμός θα σε δικαιώσει.

vermuda-style-(12).jpg

DIY: Πώς να δημιουργήσεις στο σπίτι ένα στυλάτο smocking dress μόνο με το παλιό σου φόρεμα

vermuda-style-(5).jpg