10 σύνολα που αποδεικνύουν πως χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα λευκό jean στην γκαρνταρόμπα σου

Sabine Camhi
10 σύνολα που αποδεικνύουν πως χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα λευκό jean στην γκαρνταρόμπα σου

Μια διαχρονική τάση που είναι ψηλά στις προτιμήσεις κάθε σεζόν!

Το καλοκαίρι είναι η «εποχή για τα λευκά jean», όπως λένε - ακόμα κι αν έχουμε αγνοήσει όλους τους «ανόητους» κανόνες μόδας και συνεχίζουμε να τα φοράμε μέχρι το φθινόπωρο, ακόμα και τον χειμώνα. Ωστόσο, υπάρχει κάτι με τον ηλιόλουστο, ζεστό καιρό που μας κάνει να θέλουμε να βγάλουμε από την γκαρνταρόμπα μας τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του denim.



Τα ρομαντικά μονόχρωμα looks (λευκά jean και μια λευκή μπλούζα) είναι ιδανικά για ένα dinner date (ειδικά αν έχεις μαυρίσει λίγο παραπάνω) – ακόμα και όταν είσαι ξυπόλητη και πίνεις κρασί στη βεράντα του διαμερίσματός σου. Αν θες να αναβαθμίσεις το σύνολό σου, συνδύασέ το με ένα ασορτί λευκό denim τζάκετ. Σίγουρα δεν υπάρχει αμφιβολία πως ένα λευκό jean θα φέρει φινέτσα στην γκαρνταρόμπα σου – μας αρέσουν ακόμα και τα πιο baggy, τα οποία μπορεί να είναι πιο άνετα αλλά εξακολουθούν να είναι κομψά.

Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το total white look και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει


https://www.instagram.com/p/CPWFmsenlZX

Όπως πολλές γυναίκες, ίσως έχεις και εσύ αμφιβολίες για το λευκό jean…. Επειδή λερώνει εύκολα και δεν κολακεύει σωστά τη σιλουέτα όλων. Ακόμα και αν αυτά είναι πράγματι καλά επιχειρήματα, υπάρχει πάντα μια επιλογή στην αγορά για όλους.



Στην gallery παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 10 outfits με λευκά jean διαφορετικής γραμμής και ύφους, που θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια γι’ αυτό το κομμάτι: ταιριάζει με τα πάντα.