Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το total white look και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει

Οι Ελληνίδες celebrities επιλέγουν το total white look και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει

Βρήκαμε το fashion trend που έχουν αγαπήσει οι γυναίκες της Ελληνικής showbiz.

Και κάπως έτσι, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε βρισκόμαστε αισίως στον Μάιο και μια ανάσα πριν το φετινό καλοκαίρι. Ο ήλιος φροντίζει να κάνει εμφανή την παρουσία του με την θερμοκρασία να είναι κάθε μέρα και πιο υψηλή. Σαν αποτέλεσμα εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να φοράμε πιο ανοιχτά, αέρινα αλλά παράλληλα κομψά ρούχα στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Το άνοιγμα της εστίασης αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να φορέσουμε όλα όσα στερηθήκαμε εν μέσω lockdown και να παραδώσουμε μαθήματα στυλ. Μίνι φορέματα, φούστες, ολόσωμες φόρμες και ανοιξιάτικα σύνολα αποτελούν μερικές από τις πιο chic ενδυματολογικές επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτή τη σεζόν.

Οι Ελληνίδες celebrities με τη βοήθεια πάντα των fashion experts που επιμελούνται την εικόνα τους, φροντίζουν να μας εμπνέουν συχνά σε θέματα μόδας. Εδώ και λίγο καιρό διαπιστώνουμε πως ένα συγκεκριμένο trend τους έχει «κλέψει» την καρδιά με ολοένα και περισσότερες να το υιοθετούν εντός αλλά και εκτός των τηλεοπτικών πλατό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μόνο μερικές από τις εγχώριες stars που τόλμησαν το total white look.

Είναι μία από τα πιο κομψές και διαχρονικές τάσεις, ιδανική για τις ανοιξιάτικες ημέρες. Το λευκό είναι αναμφίβολα το πιο φωτεινό χρώμα, το οποίο θα αναδείξει το μαύρισμά σου και θα σου χαρίσει outfits που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις Ελληνίδες celebrities που εντυπωσίασαν με τις total white εμφανίσεις τους.

Δες επίσης: H Kate Middleton ξέρει πώς να προσθέτει μια φινετσάτη πινελιά σε κάθε look

https://www.instagram.com/p/CNZ5utoMSCE
https://www.instagram.com/p/CK6tJ-0JZsd

Πηγή κεντρικής: @imaleskou