Τα πέντε flat ζευγάρια του καλοκαιριού που θα σε πάνε από το γραφείο μέχρι την παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πέντε flat ζευγάρια του καλοκαιριού που θα σε πάνε από το γραφείο μέχρι την παραλία

Ανάμεσά τους θα βρεις το go to ζευγάρι του καλοκαιριού σου.

Οι απόψεις μου είναι γνωστές σε αυτή εδώ τη στήλη μόδας. Αν με διαβάζεις τακτικά, θα έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι ο τύπος που αγαπώ το καλοκαίρι για χιλιάδες λόγους που δεν θα αναλύσω. Κυρίως γιατί το μεγαλύτερο διάστημα δεν μπορούμε να ζήσουμε το ελληνικό καλοκαίρι όπως το έχουμε στο μυαλό μας και συνεχίζουμε την καθημερινότητά μας μέσα σε όλη αυτή τη ζέστη. Οπότε, ναι πιστεύω επίσης ότι είμαστε αρκετά πιο κουρασμένες και εμείς και τα πόδια μας μέσα στους 35 με 40 βαθμούς Κελσίου που έχει συνήθως στη χώρα μας.

Το περπάτημα δεν γίνεται μια εύκολη υπόθεση και όλες οι εναλλαγές από τη θάλασσα στην πόλη και το αντίθετο, ταλαιπωρούν αρκετά τα ποδαράκια μας. Οπότε ας κάνουμε λίγο τα πράγματα πιο εύκολα και ας επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι ενημερωμένα flats, που θα μας συντροφεύσουν από την πόλη μέχρι και την παραλία. Γιατί τα flats περνάνε τη φάση της αποθέωσής τους, κάτι που σίγουρα θα έχεις καταλάβει ρίχνοντας μια ματιά στα shoe trends της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CuowouKov5U/

Όλοι κορυφαίοι οίκοι έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στα ίσια παπούτσια, καταλαβαίνοντας πλέον την ανάγκη των σύγχρονων γυναικών να είναι άνετες όλη την ημέρα, χωρίς να πρέπει οπωσδήποτε να φορέσουν κάτι αδιάφορο ή βαρετό. Και σίγουρα η φωνή τους επιτέλους εισακούστηκε.

Όλοι οι λόγοι που το πουκάμισο είναι το κατάλληλο item για να φορέσεις εν μέσω καύσωνα

https://www.instagram.com/p/Ct6QVTuLbWO/

Άλλο, όμως, ένα μεγάλο ζήτημα της συγκεκριμένης εποχής είναι ο multifunctional χαρακτήρας της. Μέσα σε μια καλοκαιρινή μέρα μπορούν να προκύψουν τα πάντα. Από ένα απλό dinner ή ένα ποτό μετά τη δουλειά, μέχρι μία γρήγορη βουτιά ή ένα cokctail party σε κάποια urban ταράτσα. Άρα δεν θέλουμε απλώς ένα τυχαίο ζευγάρι flats, αλλά θέλουμε ένα ζευγάρι passe par tout, που να μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα και να δείχνει stylish κάθε στιγμή της ημέρας.

Και θα σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχει λύση, αφού μέσα στα τόσα νέα, pollished σχέδια του 2023 θα βρεις σίγουρα εκείνο το ζευγάρι που να ταιριάζει στο στυλ και την γκαρνταρόμπα σου. Τα δικά μου προσωπικά αγαπημένα είναι ένα ζευγάρι τσόκαρα -aka clogs. Choose yours!

Tα 5 σχέδια για να περάσεις το καλοκαίρι σου: